CS:GO 1v1 Oynayarak Silah Kazanmak

• Konuyu başlatan dd_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 6.252

dd_

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba arkadaşlar,
Bugün size CS:GO'daki 1v1 maç oynama sitesini anlatacağım. Sitede ücretsiz olarak eşleşerek 1v1 maç oynuyorsunuz ve bunun karşılığında level, item, rafflelere giriş hakkı kazanıyorsunuz. Günde 5 maç oynadığınızda size raffleye giriş hakkı veriyor, 20 level olduğunuzda ise Ranked maçlar açılıyor. Ranked maçlar kazanarak zencoin kazanıyor ve bunları pahalı skinlere dönüştürebiliyorsunuz. Serverler 128-tick ve yendiğinizde bayağı zevk alabiliyorsunuz. Envai çeşit aim mapleri awp mapleri vs. var. Yakında 2v2 tarzı şeyler de eklenecekmiş.

Refli linkim: http://zengaming.co/r?zen=56236
Refsiz linkim: zengaming

Kayıt olup steam ile eşleştirerek oynayabilirsiniz. Tamamen güvenilirdir. Fotoğrafta da göründüğü gibi 22 maç oynadım.
Kuralları okudum bu tarz paylaşımların yapılması yasaktır tarzında bir şey yazmıyordu. Eğer yasak ise adminlerin gönderiyi kaldırmalarını rica edeceğim. İyi eğlenceler technopat!

Aşağıda sitenin görüntüsünü bulabilirsiniz. Elimden geldiğince anlattım.

jaharia-compressor.png

Kötü oynuyorum, yine de benim için yararlı olur mu ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı