CS:GO 2020 ping sorunu

• Konuyu başlatan ozr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 1.143

ozr

Kilopat
Şaka gibi ama 200 ping aşağısını görmüyorum son 1-2 aydır. İnternet taahhüdü bitecek yakın zamanda veya başka internete geçin ya da 70 TL olan interneti 90 TL'ye aynısı verelim ve karar vermeniz için 12 gününüz var dedi Superonline. Ondan suç bulabilirim dedim ama bundan 1-2 ay öncesinde de yine aynı sorun var diye artık hiç oynamıyordum. Şimdi hiç çekilmez bir durum aldı, 200-300 ping ile oyun oynamak mümkün mü arkadaş. NetSpeed'e geçmek istiyorum fakat iyi midir altyapısı falan hiç bilmiyorum şimdi iptal ettirirsekte ortada kalmak istemiyoruz internetsiz. Ne önerirsiniz arkadaşlar var mı bir ping çözümü?

Şaka gibi ama 200 ping aşağısını görmüyorum son 1-2 aydır. İnternet taahhütü biticek yakın zamanda ve ya başka internete geçin ya da 70 tl olan interneti 90 tl ye aynısı verelim ve karar vermeniz için 12 gününüz var dedi Superonline. Ondan suç bulabilirim dedim ama bundan 1-2 ay öncesinde de yine aynı sorun var diye artık hiç oynamıyordum. Şimdi hiç çekilmez bir durum aldı,200-300 ping ile oyun oynamak mümkün mü arkadaş. Netspeed e geçmek istiyorum fakat iyimidir altyapısı falan hiç bilmiyorum şimdi iptal ettirirsekte ortada kalmak istemiyoruz internetsiz. Ne önerirsiniz arkadaşlar var mı bir ping çözümü??
Yaşadığınız yerde hangi altyapı varsa ona göre seçim yapın.

Kullandığınız paket nedir? Kablolu olarak mı bağlanıyorsunuz? Modem üzerinden hat değerlerinizi atar mısınız?

Speedtest yapıp sonucu paylaşabilirseniz çok iyi olur.
speedtest sonuçlarını attım hocam
Kullandığınız paket nedir? Kablolu olarak mı bağlanıyorsunuz? Modem üzerinden hat değerlerinizi atar mısınız?
16mbps internet kullanıyorum hocam hat değerleri dediğiniz speedtest oluyorsa az önce attım
16mbps internet kullanıyorum hocam hat değerleri dediğiniz speedtest oluyorsa az önce attım
Modemde bir sorun olabilir.
aniden olan bir sorun çoğu oyunları yine oynuyorum fakat csgo da çıkan ping kadar çıkmıyor csgo 200-300 ping aşağısını görmüyor

Dosya Ekleri

• 10241194973.png
    10241194973.png
    7,9 KB · Görüntüleme: 49
Oyun oynarken kaç cihaz bağlı oluyor internete? İnternetiniz çok yavaş bu arada saha dolabına uzaklığınız nedir?
şu anda 4 cihaz bağlı benim telefon bilgisayarım abimin telefon ve bilgisayarı uzaklık ise 235m olarak gösteriyor bir altyapı sorgulama sitesinde

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı