Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 15 Kasım 2019 #1 RX580 ekran kartım var. AMD Radeon ayarlarını yapmama rağmen CS:GO'ya girince yanlarda siyahlık gitmiyor. Nasıl çözerim? Dosya Ekleri Adsız.jpg 36,5 KB · Görüntüleme: 115 1.jpg 51 KB · Görüntüleme: 124
RX580 ekran kartım var. AMD Radeon ayarlarını yapmama rağmen CS:GO'ya girince yanlarda siyahlık gitmiyor. Nasıl çözerim?
TeQnaP Kilopat Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 971 Çözümler 1 Yer New Jersey/United States Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #2 GPU Olceklemeyi acmayi dener misin? Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2019 #3 GPU ölçeklemeyi tam ekran yapın. Artı 0 Eksi
KS KS Devran İ. Decapat Katılım 19 Mayıs 2019 Mesajlar 59 15 Kasım 2019 #4 oduncu_yılmaz dedi: GPU ölçeklemeyi tam ekran yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı. TeQnaP dedi: GPU olceklemeyi acmayi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama değişmedi. Devran İ. dedi: RX580 ekran kartım var. AMD Radeon ayarlarını yapmama rağmen CS:GO'ya girince yanlarda siyahlık gitmiyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yaklaşık 5-6 saat uğraştım ve sonunda çözdüm Windows 10 Pro kullanıyordum vs Black bar sorunu yaşıyordum, şu anda format ile Windows 10'a düşürdüm ve sorun çözüldü. Artı 0 Eksi
oduncu_yılmaz dedi: GPU ölçeklemeyi tam ekran yapın. Genişletmek için tıkla... Yaptım ama hala aynı. TeQnaP dedi: GPU olceklemeyi acmayi dener misin? Genişletmek için tıkla... Yaptım ama değişmedi. Devran İ. dedi: RX580 ekran kartım var. AMD Radeon ayarlarını yapmama rağmen CS:GO'ya girince yanlarda siyahlık gitmiyor. Nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar yaklaşık 5-6 saat uğraştım ve sonunda çözdüm Windows 10 Pro kullanıyordum vs Black bar sorunu yaşıyordum, şu anda format ile Windows 10'a düşürdüm ve sorun çözüldü.