Uzun zaman sonra oyunda bi akıcılık kaybı farkettim. FPS'e baktım düzgün. Loss değerleri düzgün, ping düzgün. Sonra monitörden görüntüye bakayım dedim. 60Hz'e almış. Masaüstüne dönünce 75Hz oluyor oyundayken (4:3 1280x960) 60Hz'ye düşüyor. Aşağıya denediklerimi bırakıyorum.
Başlangıç ayarlarına -freq eklemeyi denedim.
Nvidia Control Panel üzerinde ölçeklendirme için ekrandan GPU'ya almayı denedim.
Arkadaşlar selam. Bende 75 Hz monitör var oyunu 16.9 da oynadığımda 75 Hz oluyor ama 4.3 aldığımda 60 Hz'ye düşüyor. Bunun bir çözümü var mıdır acaba? Ekran kartı AMD mi NVIDIA mı diye soracaksanız NVIDIA.
1920x1080. Orada demek istediğim masaüstünde 75 kullanıyorum oyuna geri alt-tab atıyorum 60 oluyor. Nvidia Denetim Masasından özel çözünürlük ayarlamayı da denedim olmadı. Son çare DDU ile sürücüleri silip tekrar yükleyeceğim.
Steam>steamapps>common>Counter Strike:Global Offensive>csgo simgesine sağ tıkladıktan sonra uyumluluk ayarlarından tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakıp tekrardan dener misiniz?
Steam>steamapps>common>Counter Strike:Global Offensive>csgo simgesine sağ tıkladıktan sonra uyumluluk ayarlarından tam ekran optimizasyonunu devre dışı bırakıp tekrardan dener misiniz?