CS:GO 4:3 ekran olmuyor

Onty07

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Son gelen güncelleme ile neden olduğunu bilmediğim bir şekilde Black bar sorunu ile uğraşıyorum. Radeon ayarlarından tam ekran seçeneği hem oyun profilinden hem de ekrandan işaretli. Forumda YouTube'da her yerdeki denemeleri yaptım. Fakat sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600.
Sapphire RX 580 8 GB.
G.Skill Ripjaws 8 GB 3200 MHz RAM.
Gigabyte A320M anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Son gelen güncelleme ile neden olduğunu bilmediğim bir şekilde Black bar sorunu ile uğraşıyorum. Radeon ayarlarından tam ekran seçeneği hem oyun profilinden hem de ekrandan işaretli. Forumda YouTube'da her yerdeki denemeleri yaptım. Fakat sonuç aynı yardımcı olursanız sevinirim.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600.
Sapphire RX 580 8 GB.
Gigabyte A320M anakart.

Black bar sorunu için bir araştır tam olarak hatırlamıyorum ama birkaç tuşa basınca Black barlar kalkıyor Black bar nasıl kalkar yaz.

Black bar sorunu için bir araştır tam olarak hatırlamıyorum ama birkaç tuşa basınca Black barlar kalkıyor Black bar nasıl kalkar yaz.
Maalesef internette herhangi birşey bulamadım denedim tüm yolları neredeyse. Ek çözüm bulabilir miyim acaba diye konu açtım. Genelde çözümler intel ve nvidia için.

Sistemim:
AMD Ryzen 5 2600.
Sapphire RX 580 8 GB.
Gigabyte A320M anakart.
Hocam oyun içersinde tam ekran pencere moduydu sanırım onu seçip dener misiniz?

Dosya Ekleri

• 1592052006232.png
    1592052006232.png
    450,3 KB · Görüntüleme: 100
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı