tam panelEkran kartınızın denetim masasına girip ölçeklendirme ayarını tam ekran yapın.
ortala
en boy oranını koru var ben tam panel yapıyorum
tam panelEkran kartınızın denetim masasına girip ölçeklendirme ayarını tam ekran yapın.
AMD Denetim merkezinde de aynı ayarlar mevcut eğer yüklü değilse, AMD'nin sitesinden yüklemenizi öneririm.
AMD'nin kendi ölçeklendirme modunu tam panel yap, CS:GO'nun ölçekleme modunu en boy oranını koru yap olur.
4:3 kare ekranlar içindi yanılmıyorsam. Ekranınız dikdörtgen. Bu yüzden oluyor.
https://www.amd.com/en/support Linkinden Auto Detect İnstall'a tıklarsan sistemine otomatik yükleme yapar, veya aşağıdan ekran kartınızı seçip manuel indirme de yapabilirsiniz.Nereden yukleyebilirim link atabilir misiniz
Tama
Ama yayıncılarda boyle kullanıyor ve arkadaşlarımında benimki gibi monitöru var
Arkadaşın söylemek istediğini yanlış anlamışsınız sanırım. 4:3 ekranı 16:9 panele sığdırdığımızda, eskiden 16:9 lar yeni çıktığında görüntüyü çekiştirirdi. Aynı olayı oyunda yapmak istiyor ki, adamları daha rahat hedef alabilmek için.
Hialgo Boost BAN yedirtiyor diye duymuştum bir yerde. Ekran kartınızın denetim masasından yapın en iyi yol bu.Ekran kartım AMD keşke NVIDIA alsaydım diyorum bazı noktalarda
Yapmayı deneyeyim
PC ozellikleri yuksek yine de yapsam bir şey olur mu?
AMD'nin kendi ölçeklendirme modunu tam panel yap, CS:GO'nun ölçekleme modunu en boy oranını koru yap olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.