CS:GO 4:3 Tam Ekran Yapmak

1595336142376.png

Sebebi böyle. Siyahlıkları giderirseniz yine 16:9 modunda oynamış olursunuz.

AMD Denetim merkezinde de aynı ayarlar mevcut eğer yüklü değilse, AMD'nin sitesinden yüklemenizi öneririm.

Nereden yukleyebilirim link atabilir misiniz
AMD'nin kendi ölçeklendirme modunu tam panel yap, CS:GO'nun ölçekleme modunu en boy oranını koru yap olur.

Tama

4:3 kare ekranlar içindi yanılmıyorsam. Ekranınız dikdörtgen. Bu yüzden oluyor.

Ama yayıncılarda boyle kullanıyor ve arkadaşlarımında benimki gibi monitöru var

Nereden yukleyebilirim link atabilir misiniz

Tama

https://www.amd.com/en/support Linkinden Auto Detect İnstall'a tıklarsan sistemine otomatik yükleme yapar, veya aşağıdan ekran kartınızı seçip manuel indirme de yapabilirsiniz.
Eki Görüntüle 620356

Sebebi böyle. Siyahlıkları giderirseniz yine 16:9 modunda oynamış olursunuz.
Arkadaşın söylemek istediğini yanlış anlamışsınız sanırım. 4:3 ekranı 16:9 panele sığdırdığımızda, eskiden 16:9 lar yeni çıktığında görüntüyü çekiştirirdi. Aynı olayı oyunda yapmak istiyor ki, adamları daha rahat hedef alabilmek için.
[/QUOTE]
Dediğinizi yapabilirsiniz, aktif olarak cs go da bende bu ayarları kullanıyorum. Teknik olarak görüntünün orantısını bozmuş oluyoruz. Buda hedeflerin enlemesine genişlemesini sağlıyor.

Dostlar ben laptop kullanıyorum laptopumun işlemcisi AMD ama grafik kartım Nvidia, laptop olduğu için nvidia denetim masasında bahsedilen özellikler yok, ayrıca işlemcim AMD olduğu için de intel kontrol panelim yok, arada kaldım ne yapacağım arıyorum internette bir türlü bulamıyorum. Çözen var mıdır bu durumu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı