I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 17 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar, CS:GO'ya yeni başladım. Ayarlarımı 4:3 aldım fakat Black bar sorunu yaşıyorum. İşlemcim i5 10400F, ekran kartım RX550.
Merhaba arkadaşlar, CS:GO'ya yeni başladım. Ayarlarımı 4:3 aldım fakat Black bar sorunu yaşıyorum. İşlemcim i5 10400F, ekran kartım RX550.
Çözüm I I Inwesper 17 Nisan 2021 Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunumu diğer konulara bakarak çözdüm. AMD ayarlarından ayarlar ekran GPU ölçeklemeyi açtım.
Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunumu diğer konulara bakarak çözdüm. AMD ayarlarından ayarlar ekran GPU ölçeklemeyi açtım.
KS KS I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 17 Nisan 2021 #11 Sorunumu çözdüm. Destekleriniz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 17 Nisan 2021 #12 Inwesper dedi: Sorunumu çözdüm. Destekleriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz? Artı 0 Eksi
Inwesper dedi: Sorunumu çözdüm. Destekleriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz?
KS KS I Inwesper Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 904 Çözümler 3 17 Nisan 2021 #13 Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunumu diğer konulara bakarak çözdüm. AMD ayarlarından ayarlar ekran GPU ölçeklemeyi açtım. Artı 0 Eksi Çözüm
Moderasyon Ekibi dedi: Sorununuzu çözen mesajı çözüm olarak işaretleyebilir ve çözümü belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sorunumu diğer konulara bakarak çözdüm. AMD ayarlarından ayarlar ekran GPU ölçeklemeyi açtım.