beyemirs
Hectopat
- Makaleler
- 1
400 liraya imkanı yok.
Ne önerirsiniz renkli olsa da yeter 500 TL'ye çıkabilirim ya da ne olabilir bu fiyata.
400 liraya imkanı yok.
Hocam pek bir şey alamazsınız. Şuraya bakarsanız düşükten yükseğe bıçakları görebilirsiniz.Ne önerirsiniz renkli olsa da yeter 500 TL'ye çıkabilirim ya da ne olabilir bu fiyata.
Karambit en az 1.300TL, Kelebek'de 1.000TL. Zor.Az daha arttırabilirim ben kelebek ya da karanbit istiyorum bulabilir miyim acaba?
Ne önerirsiniz renkli olsa da yeter 500 TL'ye çıkabilirim ya da ne olabilir bu fiyata.
Bu fiyat aralığında renkli olanlar çok çirkin oluyor, 50 TL daha arttırıp navaja vanilla almanızı öneririm şahsen. Lekesiz, aşınmasız gözükmesi bakımından:
![]()
Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir!
AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
@beyemirs navaja dışına pek çıkılmıyor maalesef bu bütçede. Renkli en fazla bu olabilir:
![]()
Skin Al/Sat, İlan Ekle veya Bize Sat ile Nakite Ãevir!
AradıÄın satılık Skinleri ve Itemleri uygun fiyatlarla ByNoGameâde. Güvenle satın al, ilan ekle, sen de sat!www.bynogame.com
Resmi de bu şekilde:
Eğer skinlerin yoksa veya pek iyi değilse envanter dizmeni öneririm, 400 500 civarında dizilecek bir envanter bu aralıktaki bıçaklardan daha çok tatmin edecektir bence.Merhaba, 400 TL var. Bununla CS:GO bıçağı almak istiyorum. Ben aradım bulamadım. Bildiğiniz var mı güvenilir bir site? Steam topluluk pazarından da olur 3. taraf sitelerden de olur.
Eğer skinlerin yoksa veya pek iyi değilse envanter dizmeni öneririm, 400 500 civarında dizilecek bir envanter bu aralıktaki bıçaklardan daha çok tatmin edecektir bence.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.