CS:GO 50 TL'ye envanter dizme

Daha fazla  
Arkadaşlar 50 TL'ye CS:GO için skinler önerir misiniz? (aklımda infazcı Phoenix ajanı var ve 50 TL'lik skinler önermeyin 4-5 TL'lik skinler önerirseniz güzel olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi silahları alacaksın? Ona göre önereyim. Bu arada tavsiyem AK-47, M4A4, AWP gibi silahlar dışında çoğunu hatıra silahlardan alabilirsiniz hem altın Sticker'lı hem de güzel olanları da var.

AWP - Kılcal Damar
M4A4 - Şehir DDPAT
P90 - Zulüm
Desert Eagle - Yönerge
USP-S - Kurşun Namlu (P2000 kullanıyorsan Çimen olabilir)
Glock 18 - Ruhlar
SG 553 - Heavy Metal

Her silah türlerinin popüler silahlarına skin yazdım başka istersen önerebilirim.

Ben de geçenlerde ucuz skinlerden bi envanter dizmiştim ama 50 lirayı geçiyor, çok kullandığınız silahlar hangisiyse onlardan önereyim. Bir de skinleri almadan önce oyun içinde görüntüleyin. Skinin aşınma derecesi aynı olsa bile skin üzerinde farklılıklar oluyor. Eskiden beri bu böyle mi bilmiyorum ama yeni skinlerde dikkatimi çekti benim. Mesela MP-9 Fuji Dağı var bende, kimisinde dağın yeri farklı, boyası kalkık olan yer farklı vs. Bu şekilde en düzgün skini fiyatına göre araştırıp seçmek lazım.
1655737425467.png

Ben de geçenlerde ucuz skinlerden bir envanter dizmiştim ama 50 lirayı geçiyor, çok kullandığınız silahlar hangisiyse onlardan önereyim. Bir de skinleri almadan önce oyun içinde görüntüleyin. Skinin aşınma derecesi aynı olsa bile skin üzerinde farklılıklar oluyor. Eskiden beri bu böyle mi bilmiyorum ama yeni skinlerde dikkatimi çekti benim. Mesela MP-9 Fuji Dağı var bende, kimisinde dağın yeri farklı, boyası kalkık olan yer farklı vs. Bu şekilde en düzgün skini fiyatına göre araştırıp seçmek lazım.
Eki Görüntüle 1425835

Fuji dağı sadece 10 TL şu anda.

Fuji dağı sadece 10 TL şu anda.
Evet, çok kullandığına skin alsın işte. 50 TL'ye her silaha doğru düzgün skin yok zaten ben de her silaha alamadım. M4'e güzel bi skin almam lazım ama çok pahalı, stickerla idare ediyorum. Shotgunlara da skin almam lazım.

Evet, çok kullandığına skin alsın işte. 50 TL'ye her silaha doğru düzgün skin yok zaten ben de her silaha alamadım. M4'e güzel bir skin almam lazım ama çok pahalı, stickerla idare ediyorum. Shotgunlara da skin almam lazım.

Bende bir tane nova skini var hediye düştü az kullanılmış. İstersen sana verebilirim.

Ben de geçenlerde ucuz skinlerden bi envanter dizmiştim ama 50 lirayı geçiyor, çok kullandığınız silahlar hangisiyse onlardan önereyim. Bir de skinleri almadan önce oyun içinde görüntüleyin. Skinin aşınma derecesi aynı olsa bile skin üzerinde farklılıklar oluyor. Eskiden beri bu böyle mi bilmiyorum ama yeni skinlerde dikkatimi çekti benim. Mesela MP-9 Fuji Dağı var bende, kimisinde dağın yeri farklı, boyası kalkık olan yer farklı vs. Bu şekilde en düzgün skini fiyatına göre araştırıp seçmek lazım.
Eki Görüntüle 1425835
Sende olan USP-S, Five-Seven'ın kırmızı ve beyazlı olanı, Galil AR ve MP5-SD skinlerinin ismini söylermisin?

Hangi silahları alacaksın? Ona göre önereyim. Bu arada tavsiyem AK-47, M4A4, AWP gibi silahlar dışında çoğunu hatıra silahlardan alabilirsiniz hem altın Sticker'lı hem de güzel olanları da var.

Keleşin Safari ağı skinini alacağım ve üstüne 3 4 tane sticker yapıştaracağım öyle hoş oluyor AWP için kılcal damar düşünüyorum M4A1-S kullandığım için kuzey ormanı alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Sende olan USP-S, Five-Seven'ın kırmızı ve beyazlı olanı, Galil AR ve MP5-SD skinlerinin ismini söyler misin?

Keleşin Safari ağı skinini alacağım ve üstüne 3 4 tane sticker yapıştaracağım öyle hoş oluyor AWP için kılcal damar düşünüyorum M4A1-S kullandığım için kuzey ormanı alacağım. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

Kuzey ormanı yerine gazoz tavsiye ederim. Safari ağı yerine de seçkin yapım alabilirsiniz. Kılcal damar güzel bir desen bende de var hatta isim etiketi taktım “Sadece Ölüler Görür!” diye.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı