Eşya düşüyor bana da, fakat 1-2₺'lik eşyalar düşüyor. Kasa açmayı düşünüyorum ama 1₺'lik eşya çıkma olasılığı olduğundan bulaşmadım. Tebrikler, satıp Steam sonbahar indirimlerinde eşya alırsın.
Düşme şansı çok az. Muhtemelen bu eşyanın düşme şansı 100.000/1 falan diye düşünüyorum. Yoksa oyun 80 TL'lik eşyayı kolay kolay vermez.Ne kadar sıklıkla düşüyor, hiç oynamadım ama kütüphanemde mevcutSık düşüyorsa gireyim
![]()
bayaaaaaa nadiren düşüyor, uğraşmaya değmez. Arkadaş şanslıymış biraz.Ne kadar sıklıkla düşüyor, hiç oynamadım ama kütüphanemde mevcutSık düşüyorsa gireyim
![]()
Hacı balla gusül alıyosan şöyle bilelim 640TL nedir.640 tl lik item düşürdüğümde bende böyle sevinmiştim harika duygu
Her maç sonu rastgele(10 kişilik maçta 9 kişiye düşüp bana düşmemesi 2-3 kere oldu) ya da her çarşambadan çarşambaya üst rütbeye atlayınca veriyor.Ne kadar sıklıkla düşüyor, hiç oynamadım ama kütüphanemde mevcutSık düşüyorsa gireyim
![]()
Deistim bro işim olmazHacı balla gusül alıyosan şöyle bilelim 640TL nedir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.