kadirhan53 Hectopat Katılım 27 Mayıs 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2017 #1 Ömer Yüce dedi: Recep Bey SweetFx yüklüydü. Kaldırıp Steam'den eksik kalan dll dosyalarını yükleyince sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var ama SweetFx dosyası yok. Her Şeyi yapıyorum olmuyor. Yardım lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Temmuz 2017
Ömer Yüce dedi: Recep Bey SweetFx yüklüydü. Kaldırıp Steam'den eksik kalan dll dosyalarını yükleyince sorun çözüldü. Yardımlarınız için çok teşekkürler. Sorun çözülmüştür. Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var ama SweetFx dosyası yok. Her Şeyi yapıyorum olmuyor. Yardım lütfen.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 16 Temmuz 2017 #2 Sizden de hata raporları alalım: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Sizden de hata raporları alalım: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal