CS:GO ajan büyüklüğü vurmayı kolaylaştırır mı?

Hitbox'lar değişmiyor yani hayır kolaylaştırmaz. Tek kötü yanı bazı karakterlerin sırtındaki çantalar, kafasındaki maskeler/şapkalar vs. Bu tarz küçük çıkıntılar saklanırken yerini belli edebilir fakat ajan olsa da olmasa da rakibin vurabileceği 3d şekil olan hitbox değişmiyor.
 
Beyaz T ajanı Aim Redline mapinde arkadaki beyaz ışıklandırmadan dolayı daha zor görülüyor yani daha üstün oynayabilirsin.
 
CS:GO'da en boy oranını 4:3 yap ve çözünürlüğü 1024'lü bir şeyler yapınca vurmak kolay oluyor.
YouTube'da bunla ilgili çok rehber var.
Hayır kolay olmuyor, her şey daha geniş göründüğü için sadece öyle hissediyorsun fakat sensitivity'ni bile etkiliyor çözünürlük ve oran değişimi. Yani baştan beri öyle oynamıyorsan o çözünürlüğe ve orana geçmek saçma olur. Hiç bir avantajı yok, aksine dezavntajı var çünkü 4:3'te daha az alan görüyorsun.
 
Hayır kolay olmuyor, her şey daha geniş göründüğü için sadece öyle hissediyorsun fakat sensitivity'ni bile etkiliyor çözünürlük ve oran değişimi. Yani baştan beri öyle oynamıyorsan o çözünürlüğe ve orana geçmek saçma olur. hiçbir avantajı yok, aksine dezavntajı var çünkü 4:3'te daha az alan görüyorsun.


Bilmeden konuşmayın lütfen mesela 16:9 iken 5 piksel yer kaplıyorsa karakter 4:3 de 8 piksel.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı