CS:GO Alt + Tab Sonrası 20 Saniye Ekran Gelmemesi

Emircan Karaca

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Lisans Öğrencisi
Merhabalar, Counter Strike Global Offensive oynarken yanlışlıkla Alt+Tab yaptım ve 15-20 saniye sonra oyuna girebildim. Bunu arttırmak mümkün mü ? Çünkü böyle olduğunda oyuna tekrar girdiğimde öldürülmüş olarak buluyorum kendimi. Yorumlarsanız çok müteşekkir olurum size karşı.

Merhabalar, Counter Strike Global Offensive oynarken yanlışlıkla Alt+Tab yaptım ve 15-20 saniye sonra oyuna girebildim. Bunu arttırmak mümkün mü ? Çünkü böyle olduğunda oyuna tekrar girdiğimde öldürülmüş olarak buluyorum kendimi. Yorumlarsanız çok müteşekkir olurum size karşı.
Sistem yüzünden de olabilir. Eski bir sisteminiz varsa o yüzden olabilir.

Öyle yaptığın zaman kendi çözünürlük ayarın gidebilir bence oyunda kullandığın çözünürlüğü masaüstüne de yap sonra istediğin gibi değiştirirsin[emoji2]
1366x768 çözünürlükte oynuyordum ve hâlâ da öyle. Tam ekran pencereli de istediğimi yapıyorum.

CS:GO ile bir alakası yok bu olayın. Ayarlara girip "Tam Ekran" modunu "Tam Ekran Pencereli"ye alın ve bir sorun olmayacaktır ancak çok az bir miktarda FPS düşüşü olabilir.
Sen böyle dediğinde oyundan kaynaklı olduğunu kanıtlıyorsun. Oyunlar en iyi performansı Tam Ekran modun da verirler. Maalesef bunun için bir çözüm yok. Valve 32-Bit Directx 9 kullanan eski bir mimariye sahip oyun motoru Source üzerinden oyunu geliştirmeyi bırakıp, Dota 2'ye uyguladığı Source 2 olayını yaparsa belki bir gelişme sağlanabilir. Ama şimdilik bu sorunlara yapabileceğiniz pek bir çözüm yok.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı