CS:GO Aniden Ping Yükselmesi

Makaleler
11
Arkadaşlar 1 haftadır lag sorunu yaşıyorum. Normalde pingim 60-70 arası iken, bir anda 200-300 arası oluyor. 5 saniye sonra ise düzeliyor. Beni çok rahatsız etmedi ama oyunun önemli yerlerinde olunca sinirim bozuluyor. İnternet paketim: TTNET 50Mbps 200GB Fiber. Kota henüz aşılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 1 haftadır lag sorunu yaşıyorum. Normalde pingim 60-70 arası iken, bir anda 200-300 arası oluyor. 5 saniye sonra ise düzeliyor. Beni çok rahatsız etmedi ama oyunun önemli yerlerinde olunca sinirim bozuluyor. İnternet paketim: TTNET 50Mbps 200GB Fiber. Kota henüz aşılmadı.
Abi sorun genelde ttnet de oluyo ben superonline kullanıcısıyım.Başka bir yerde bizim internetten 2 kat daha iyi TTNET'te oynadim 100 pingden aşağı inmedi. Ya da evde başka aynı interneti kullanan varsa normal. Bir de kablolu internetle oynamani tavsiye ederim. Kablolu internet daha iyi bir internet sunuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı