Bilgisayarımın harddiskini değiştirmeden önce oyun sorunsuzdu. Ancak yeni HDD'me temiz kurulum yapıp oyunları yüklemeye başladıktan sonra oldu. Diğer oyunlarda sıkıntı yok, Witcher 3 ve Rainbow Six Siege'de sorunsuz tam performans veriyor. Ancak CS:GO'da anlık takılmalar ve donmalar yaşıyorum. Hatta öyle ki bazen oyundan atıyor, bazen Alt + Tab yapınca oyunu kapatıyor. Bunun oyunla ilgili olduğundan eminim. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Donmadan, takılmadan akıcı bir şekilde oynamak istiyorum.
Hocam SSD konusuna takılmış değilim. Sadece anlamadığım şu herkes "neden SSD almadınız?" gibi yorumlar yapmış. Sizin neden sürekli SSD dediğinizi de anlamıyorum. CS:GO yeni nesil bir oyun değil ve önceki "HDD"imde gayet düzgün çalışıyordu. Şimdi diğer oyunlar da çok iyi. Ancak CS:GO'da bir sorun var Alt + Tab alınca kapatıyor, çözünürlük değişince kapatıyor, takılmalar oluyor. Bu oyunla ilgili bir durum hala SSD hakkında diyorsunuz. 4. kez oldu bu HDD veya SSD ile alakalı bir durum değil lütfen anlayın şunu. Oyunla ilgili bir şey demeyecekseniz de lütfen cevap yazmayın. "Sorun oyunla ilgili"
Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Kodları ezberlediğimden sürekli ezbere yazıyordum, unutmuşum o D3D9EX olayını. Sorun çözüldü, rahatça oynayabiliyorum. Teşekkürler tekrardan. HDD'imde sorun olmadığını da öğrenmiş olduk bu sayede.