S Seckin Reis Hectopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2017 #1 Benim sorunum çok sıkıntılı bir durum. Botlarla oynarken hiç bir donma sıkıntısı yaşamıyorum 100-120 FPS alıyorum. Online girdiğimde ise ping normal FPS normal fakat anlık takılmalar yaşıyorum/ Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2017
Benim sorunum çok sıkıntılı bir durum. Botlarla oynarken hiç bir donma sıkıntısı yaşamıyorum 100-120 FPS alıyorum. Online girdiğimde ise ping normal FPS normal fakat anlık takılmalar yaşıyorum/
denizz Megapat Katılım 7 Mayıs 2015 Mesajlar 31 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 9 Nisan 2017 #2 Windows 10 kullanıyorsan Oyun DVR özelliğini kapatman işe yarayabilir. Bir de arkada çalışan uygulamalardan da kaynaklanabilir. Artı 0 Eksi
Windows 10 kullanıyorsan Oyun DVR özelliğini kapatman işe yarayabilir. Bir de arkada çalışan uygulamalardan da kaynaklanabilir.
λευκότριαντάφυλλο Hectopat Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 898 Makaleler 1 Yer Macaristan/Nyíregyháza Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2017 #3 Ekran kartı sürücüleri güncel mi? işletim sisteminiz nedir? Lütfen bu tür sorunlarınızı yazarken detaylandırarak yazın. Artı 0 Eksi
Ekran kartı sürücüleri güncel mi? işletim sisteminiz nedir? Lütfen bu tür sorunlarınızı yazarken detaylandırarak yazın.