CS GO Ateş Edince FPS Düşüyor

CS:GO'da ateş edince FPS düşüyor. 200 FPS alırken ateş edince 150 FPS gibi civarları düşmesi çok sinir bozucu bir durum. Nasıl çözeceğim bu sorunu?

Oyun ayarları: Shader detayı hariç en düşük
Sistem
16 GB 2133 MHz
i7 6700HQ
GTX 960M
128 GB SSD + 1 TB HDD

(Not: Overclock yapmadım. )

Bunun sebebi ateş efektlerinin yüksek kalite ve fxaa gibi yumuşatma ayarlarından kaynaklanır anisotrapic filtering msaa-fxaa kapatıp birdaha dener misiniz ?

Masaüstüne sağ tık yap ordan gir.

Denemiştim. Durum aynı. 1 hafta boyunca PC ile ilgilenme imkanım olmayacak. Ona göre önerin.

Dedim ya Shader Detayı dışında hepsi en düşükte, mesajımı okusaydanız iyiydi.
Shader Efects'i kastetmiştim. Ben CSGO'yu hiç TR oynamadım ondan dolayı yanlış anlaşıldı. Kusura kalma gardaş.

Aynı sistem arkadaşımda da var (RAM 8 GB sadece) o 150 alırken ateş ederken, sis gelince ya da bomba patlayınca 100-120'lere düşüyor. Çözümü olduğunu sanmıyorum oyunla alakalı.

Bana da öyle geliyor. Fakat işin ilginç kısmı son güncellemeden 2 önceki güncelleme ile başladı bu durum. (Dediğimi anladınız mı bilmiyorum )
Başka cevabı olan yok mu?
Beyler araştırmam sonucu sorunu çözdüm. Çözüm olarak MSI Mode Utility programını indirip yönetici olarak çalıştırdım. Ekran kartımın yanındaki "MSI" kutucuğunu tikleyip PC restartladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…