CS:GO avcı bıçağımı ne kadara satabilirim?

Buff fiyatı alakadar etmez bütün itemler düşük buffta zaten.
Piyasa buffa göre şekilleniyor dostum, siteler yerine elden satmaya çalışırsa herkes buff fiyatını referans alacaktır.

Aynı bıçağı 0.16 floatla 8000 TL'ye alın bir tane de ben hediye edeyim. Oralar fiyatı düşürmek için yer arıyor resmen.
Ahahah piyasayı bilmediğiniz burdan belli hocam, buff sizin saydığınız bütün pazarlardan daha büyük steam pazarından bile.

Float her skin için önemli değil. Piyasaya ve oyuna hakim değilsiniz. İlk yorumuma beğenmedim bırakan kişinin de bir şey bildiğini sanmıyorum. Slaughter skinlerinde FT olarak 0.25 üzeri float yok zaten hadi size bu bilgi olsun ve onun 0.16 olması ona katsa katsa normal FT lere göre en fazla %2-3 değer katar ki skin popüler olmadığı için onu da yapamazsınız. Yorum yapmak için yorum yapmayın artık.

Float her skin için önemli değil. Piyasaya ve oyuna hakim değilsiniz. İlk yorumuma beğenmedim bırakan kişinin de bir şey bildiğini sanmıyorum. Slaughter skinlerinde FT olarak 0.25 üzeri float yok zaten hadi size bu bilgi olsun ve onun 0.16 olması ona katsa katsa normal FTlere göre en fazla %2-3 değer katar ki skin popüler olmadığı için onu da yapamazsınız. Yorum yapmak için yorum yapmayın artık.

25 üzeri float var ve sevilen bir eşya FT ve MW arasında cok fiyat farkı varsa düşük float ftlere daha fazla ücret verirler.

Aynı bıçağı 0.16 floatla 8000 TL'ye alın bir tane de ben hediye edeyim. Oralar fiyatı düşürmek için yer arıyor resmen.
Screenshot_2023-11-02-13-35-54-10_00145cc5780cc41e9efc9aa04127866e.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı