CS:GO ayar tutarsızlığı

merhabalar98

Decapat
Merhabalar, ne zaman bir Crosshair değiştirsem onun benim için en iyisi olduğunu düşünüyorum ve birkaç günlüğüne gerçekten iyi oynuyorum, 1 hafta sonra ise hiç vuramamaya başlıyorum, yeni bir ayara geçiyorum ve döngü bu şekilde devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum

Sen her adam vuramadığın için değiştirirsen bu hep döngüye girer. Tekrardan yap ama son kez. Yaptığında beğenmediğinde nedenini kendine sor. "Off sevmedim bunu." deyip çıkma. "Sevmedim bunu. Aacaba neden?" diye kendine sor.

Merhabalar, ne zaman bir Crosshair değiştirsem onun benim için en iyisi olduğunu düşünüyorum ve birkaç günlüğüne gerçekten iyi oynuyorum, 1 hafta sonra ise hiç vuramamaya başlıyorum, yeni bir ayara geçiyorum ve döngü bu şekilde devam ediyor. Bunun sebebi nedir? Nasıl çözebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum
Aim geliştirmek için steam atölyelerinde haritalar var. Bir crosshaire tamamen alışmak istiyorsan onlarla sürekli aim çalışabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı