CS:GO Ban Süresi Düşer mi?

Carpoos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi 7 gün ban yedim, bu süre belli bir zaman zarfı içinde düşer mi? Yani 24 saat 2 gün gibi düşer mi? Yardım edin.

Bildiğim kadarıyla 1 ay boyunca ban yemezsen ban süren düşüyor. Benim bi arkadaşım sürekli 1 hafta ban yerdi yaz boyunca ban yemedi şimdi en fazla 2 saat yiyor.

30 dakika - 2 saat - 1 gün - 7 gün

7 gün'den sonra tekrar ban yersen başa döner 30 dakika olur.
Hayır sistem öyle çalışmıyor arkadaşımdan biliyorum kendisi hep 7 gün ban yedi hiç 30 dakika-2 saat-1 gün gibi bir döngü olmadı. Dediğim gibi kişinin bir ceza puanı oluyor bu puan ne kadar yüksek olursa ban süresi de artıyor ancak 1 ay-2 ay ban yemezse bu ceza puanı azalıyor buna göre de daha kısa ban yiyor. Ayrıca 1 saat veya 2 gün-3 gün ban yiyenler de var böyle bir döngü olması imkansız.

Belli bir süre yemezseniz yavaş yavaş düşer. Örneğin 1 gün ban yediniz. Sonra uzun süre ban yemezseniz. Sırayla 2 saat ve 30 dakika sürelerine düşer.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı