CS:GO ban yedim

Yer
Konya, Türkiye.
Daha fazla  
Evet oyunda hile kullanmadığım halde ban yedim, oyunu yaklaşık 1.5 aydır oynamıyordum dün arkadaşım davet edince troll bir yoldaş maçı atalım dedik zaten rankımın süresi geçmişti, maça girdik Full shotgun oynuyoruz birkaç kere flick shot falan attım adamlar hile falan dedi ama uzun süre oynamadığım için girdiğimiz 2 (3'te olabilir) maçıda kaybettik, bugün profilime girdiğimde adamın biri yorum yazmıştı "nice ban" diye, profile baktığımda gerçektende ban yemiş olduğumu gördüm, isteyenlere rekabetçi maç linkini atabilirim hile falan kullanmamıştım ne yapacağım şimdi ben?
Profilim: Steam Community :: Виктор Резнов
Hesabım birçok kişi için değersiz olabilir ama benim için değerli, yoldaşta Global Elite olmuştum.
Sanırım Overwatch olayını silverlar yapıyor.

(Imla için üzgünüm)

Geçmiş olsun dostum, ancak CS:GO dışında başka oyunun etkilenmiyor dert etme. Tek sorun profilinde yazan "Kayıtlarda 1 VAC yasaklanması" yazısı, hem de kırmızı! :/

Daha önce hile kullanmışsın bunu sende söylüyorsun senin bilgisayara format atman geçmişi silmez.

kapı-kutu arkasılar, sezgilerime göre çıkıp attıgım prefire'lar ve %90 civarı headshot oranı

Sizin hesabinizda da ayni sekilde VAC yasagi mevcut. VAC sistemi de sizin kapi veya kutu arkasindan yaptiginiz vuruslara, sezgilerinize göre attiginiz prefire vuruslara bakmaz.

Önce Overwatch tarafindan yasaklanip ardindan VAC yasagina dönüstürüldüyse tartisilacak fazla bir sey yok.

Kardesimin bu oyunda 3000 saati mevcut ve ayni sekilde muazzam vuruslar yapiyor. Sizin ise toplamda 290 saatiniz mevcut. Aradaki farki siz bulun artik.

Uzun lafin kisasi; Overwatch'i silver'larin yapmasiyla hicbir alakasi yok. Overwatch kararlari tecrübe puani en yüksek olan müfettislere göre alinir. Düsük rütbelilerin bu hile yapti demesiyle yasaklama vermiyorlar.

Maç demosunu atmıştım önceki mesajlarda.
Arkadaşlar arkadaş VAC ban yemiş kısacası 3. parti yazılım kullanmış boş yere kavga etmenize gerek yok. Zaten bu zamana kadar OW ban yiyip kaldırılan dünya üzerinde sadece 1 kişi var.
VAC yemedim OW yedim sonra VAC oldu.
Daha önce hile kullanmışsın bunu sende söylüyorsun senin bilgisayara format atman geçmişi silmez.
Daha önce hile kullanmadım, Unturned diye bir oyunda kullanmıştım eski bilgisayarımda.

Her ne sebeple ban yemiş olursanız olun Steam’in şu açıklamasını unutmamak gerek:
VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamazlar.
Geçmiş olsun.

ama kaldıranlar var.

Siz o gruba dahil degilsiniz. Hatali yasaklama sadece tek sistem tarafindan mümkün. Hem Overwatch tarafindan oyun yasaklamasi, hem de ayriyeten VAC yasaklamasi aliyorsaniz hatali olma ihtimali yok. Steam tarihinde daha böyle bir yasaklama alip da yasaklamasi kaldirilan tek bir kisi bile yok. Bosuna ümitlenmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…