Çözüldü CS:GO Başlatma seçeneklerine FPS gösterme kodu eklemek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
Selamünaleyküm. Yahu ne yaptıysam gene olmadı, +graph yazılı şu an olmadı, +graph 1 yazdım olmadı, +net_graph 1 yazdım olmadı, başlatma seçeneklerine ne yazmalıyım ki her girişte FPS'i göstersin?

Selamünaleyküm. Yahu ne yaptıysam gene olmadı, +graph yazılı şu an olmadı, +graph 1 yazdım olmadı, +net_graph 1 yazdım olmadı, başlatma seçeneklerine ne yazmalıyım ki her girişte FPS'i göstersin?

Bu arada yeni fark ettim, başlangıç seçeneklerine değil oyun konsoluna yazıcaksın.

cl_showfps 1 yazmayı dener misin?
Olmadı hocam, zaten hocam ben öyle sevmiyorum, bana normal +graph şeklinde lazım.

Tabii gösterir. Oyun içi konsola girip kapatmadığınız sürece kapanmaz.
Hocam öyle değil, ben CS:GO başlatma seçeneklerine yazmak istiyorum, hep oyuna girdiğimde konsola +graph yazmak istemiyorum.

Bu arada yeni fark ettim, başlangıç seçeneklerine değil oyun konsoluna yazıcaksın.
Hocam ben başlatma seçeneklerine yazmak istiyorum.

Olmadı hocam, zaten hocam ben öyle sevmiyorum, bana normal +graph şeklinde lazım.

Hocam öyle değil, ben CS:GO başlatma seçeneklerine yazmak istiyorum, hep oyuna girdiğimde konsola +graph yazmak istemiyorum.

Hocam ben başlatma seçeneklerine yazmak istiyorum.
Ben de diyorum ki oyuna girip konsola bir kez net_graph 1 yazdığında bir daha yazmana gerek kalmayacak. Her zaman açık olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı