CS:GO bitiyor mu?

Adam vuramıyorsanız almayın işte. Raze ya da Jett alıyorsanız yeteneklerini sayesinde herkesten önce girebilirsiniz ama adamlar alıyor ve en arkadalar istisnasız.

Valorant'a alışamadım bir türlü CS:GO candır vuruşlar falan garibime gidiyor.

CS:GO oynuyordum, 7 gün ban yemiştim canım sıkıldı Valorant indirdim CS:GO'yu bıraktım.

csgo bitse bile yeni cs oyunu çıkarırlar onunda bi 10 yılı var

Ben de Valorant'ın CS:GO'yu geçeceğini düşünüyorum ama bu kısa vadede olmaz ve geçse de fark bile atsa CS:GO popülerliğini yitirmez ki 1.6'da bile hala bir sürü aktif ve dolu sunucu var.

Bittiğini yada biteceğini sanmam hala anlık 400 milyona ulaşan oyuncu kitlesi var bak anlık diyorum günlüğü zaten siz hesaplayın. Ayrıca valve denen şirket öyle bir çakal şirketki tam bitti dediğin anda bişeyler icat edip gene popilerliğini geri kazandırıyor. Yıllarımı csgo ya vermiş hatta aktif olarak hala oynayan bri olarak volarant csgo nun çeyreği bile olamaz bence tabi bu benim fikrim

Biter mi bilmem ama ben de sildim. Gerek hile gerek hala sunucu gelmemesi. Elin rusuyla kavga edeceğim diye Rusça'yı çözdüm neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…