CS:GO bitti

  • Konuyu başlatan r3711
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 6B
Ya kardeşim bir sakin ol tüm CS:GO bitti mi konularının altına aynı şeyi yazmışsın Valve kendi oyununu bu kadar önemsemiyor.

İnsanların aklı almadığı için yazdım Valve oyunu düşünmese 800k oynanır mı düşün? Ve diyelim ki yeni hile sistemi geldi, gene hilesini bulurlar zira bu her oyunda böyledir. CS'yi düşünmese Update veya destek taleplerine cevap verirler mi sanıyorsun?

CS:GO daha oynayan var mı cidden😆 oyun acınası halde. Öldü, 2016'daki hali oyna oynanır da. Şu anki hali pislik.

5-6 senedir CS bitti bitiyor diyorlar ne kısmettir ki bittiğini görmedik hala.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların aklı almadığı için yazdım Valve oyunu düşünmese 800k oynanır mı düşün ve diyelimki yeni hile sistemi geldi gene hilesini bulurlar bu her oyunda böyledir CS'yi düşünmese Update veya destek taleplerine cevap verirler mi sanıyorsun?

5-6 senedir CS bitti bitiyor diyorlar ne kısmettirki bittiğini görmedik hala.

Önceden oynayan için, oyun panorama Update ile öldü zaten. Beni 2017'den sonrası sarmadı.
 
Ve oyun hilecileri çok geç banlıyor. 2hafta boyunca mevlana açtım (Prime olmayan yeni hesapta zaten adamların %70i hile linçlemeyin lütfen) 2haftadır ban yemedim.
 
2 aydır sürekli hile geliyor. Tanıdığım çoğu kişi CS:GO bırakıp LoL veya Valorant geçti. Ben de Valorant geçtim. 4 gün olmadı 5 yıllık hesabım ve 2 set madalyayı bıraktım. Hileler çok fazla bence CS:GO tam anlamıyla bitti, düşünceleriniz neler? Merak ettim.

CS:GO'ya geri döndüm, Valorant kadar saçma oyun yok silah her seferinde farklı sekiyor.
 
2 aydır sürekli hile geliyor. Tanıdığım çoğu kişi CS:GO bırakıp LoL veya Valorant geçti. Ben de Valorant geçtim. 4 gün olmadı 5 yıllık hesabım ve 2 set madalyayı bıraktım. Hileler çok fazla bence CS:GO tam anlamıyla bitti, düşünceleriniz neler? Merak ettim.
CSGO bitmedi valorant çıktıktan sonra csgonun oyuncu sayısı her geçen gün gittikçe arttı onun için cs ile valorantı bir tutamazsınız zaten ikisi farklı klasmanda oyunlar
 
CS:GO bitmedi Valorant çıktıktan sonra CS:GO'nun oyuncu sayısı her geçen gün gittikçe arttı onun için CS ile Valorant'ı bir tutamazsınız zaten ikisi farklı klasmanda oyunlar.

Nasıl arttı tanıdığım 100 kişi CS'yi bıraktı bende dahil herkes Valorant daha etkin ve güncelleme aldığı için geçti.
CS:GO'da sadece kemik 1M kitle kaldı artma yok.
 
Hesabınızı bana verebilirsiniz.

LoL ve Valorant'a başlayan herkes hata yapmış. Bana hiç hile gelmiyor ( 20 maçta 1 defa geldi ki o da wallhack kullanıyordu. Bu zamana kadar hiç Rus olan ve oto AWP ile herkese kapı arkası aimbot ile vuran bir insan gelmedi)

Arkadaşlar ironik olacak ama yetti. Bende Valorant başladım.

Sarıyor ama. CS:GO kötü değil.
 

Geri
Yukarı