D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2022 #1 NVIDIA denetim masasında ilgili bir ayar bulamadım. GeForce Experience'tan mi kaldırmak gerekiyor? Artı olarak FPS göstergesini nasıl açabilirim?
NVIDIA denetim masasında ilgili bir ayar bulamadım. GeForce Experience'tan mi kaldırmak gerekiyor? Artı olarak FPS göstergesini nasıl açabilirim?
Çözüm Ryo41 1 Mart 2022 DarkManN dedi: Intel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVIDIA MX330. Dahili Intel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. Intel Denetim Masası gibi bir şey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
DarkManN dedi: Intel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVIDIA MX330. Dahili Intel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. Intel Denetim Masası gibi bir şey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #11 Ryo41 dedi: İşlemcin Intel mi Ryzen mi? Genişletmek için tıkla... İntel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVİDİA MX330. Ryo41 dedi: Hocam sizinkisi laptop ise Intel ayarından yapılıyor. Intel ekran kartı driverini yüklemediyseniz yükleyin. Genişletmek için tıkla... Dahili İntel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. İntel denetim masası gibi birşey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim. Artı 0 Eksi
Ryo41 dedi: İşlemcin Intel mi Ryzen mi? Genişletmek için tıkla... İntel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVİDİA MX330. Ryo41 dedi: Hocam sizinkisi laptop ise Intel ayarından yapılıyor. Intel ekran kartı driverini yüklemediyseniz yükleyin. Genişletmek için tıkla... Dahili İntel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. İntel denetim masası gibi birşey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim.
Ryo41 Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 714 Çözümler 1 1 Mart 2022 #12 DarkManN dedi: Intel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVIDIA MX330. Dahili Intel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. Intel Denetim Masası gibi bir şey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
DarkManN dedi: Intel. Başkalarının bilgisayarlarında baktım var bende yok. Ekran kartı NVIDIA MX330. Dahili Intel grafik kartı evet var ama harici kartım da var. Intel Denetim Masası gibi bir şey yok bilgisayarda. Güncel olduklarına eminim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2022 #13 Ryo41 dedi: Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra paylaşacağım teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Ryo41 dedi: Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Denedikten sonra paylaşacağım teşekkür ederim.
5 576864 Kilopat Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 9.144 Makaleler 3 Çözümler 78 1 Mart 2022 #14 Sistem özelliklerinizi bir yazar mısınız? Ona göre bir ayar söylemem gerekiyor da... Artı 0 Eksi
KS KS D DarkManN Centipat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 413 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2022 #15 Ryo41 dedi: Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü. Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi bir yazar mısınız? Ona göre bir ayar söylemem gerekiyor da... Genişletmek için tıkla... Hallettim. Artı 0 Eksi
Ryo41 dedi: Hocam ekstra bir şey indirmen gerekiyor. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sorunum çözüldü. Silinen üye dedi: Sistem özelliklerinizi bir yazar mısınız? Ona göre bir ayar söylemem gerekiyor da... Genişletmek için tıkla... Hallettim.