utkugedik01 Centipat Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 6 20 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar biri yardım etsin. CS:GO'da Black barı nasıl kaldırabilirim? İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600. Ekran kartım: NVIDIA ASUS Dual RTX2060. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Haziran 2020
Arkadaşlar biri yardım etsin. CS:GO'da Black barı nasıl kaldırabilirim? İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600. Ekran kartım: NVIDIA ASUS Dual RTX2060.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 20 Haziran 2020 #2 utkugedik01 dedi: Arkadaşlar biri yardım etsin. CS:GO'da Black barı nasıl kaldırabilirim? İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600. Ekran kartım: NVIDIA ASUS Dual RTX2060. Genişletmek için tıkla... nvidiadan monitör ayarlarına gel orda ölçeklendir falan var 3 tane seçenek var 3ünüde tek tek dene 3ünden biri olucaktır Artı 0 Eksi
utkugedik01 dedi: Arkadaşlar biri yardım etsin. CS:GO'da Black barı nasıl kaldırabilirim? İşlemcim: AMD Ryzen 5 3600. Ekran kartım: NVIDIA ASUS Dual RTX2060. Genişletmek için tıkla... nvidiadan monitör ayarlarına gel orda ölçeklendir falan var 3 tane seçenek var 3ünüde tek tek dene 3ünden biri olucaktır
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 20 Haziran 2020 #3 Arkadaş doğru söylemiş, ancak küçük bir ekleme yapayım. Artı 0 Eksi
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #4 EgeN7 dedi: Arkadaş doğru söylemiş, ancak küçük bir ekleme yapayım. Eki Görüntüle 596827 Genişletmek için tıkla... nvidiadan amdye geçtim amdede bu nasıl oluyor Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: Arkadaş doğru söylemiş, ancak küçük bir ekleme yapayım. Eki Görüntüle 596827 Genişletmek için tıkla... nvidiadan amdye geçtim amdede bu nasıl oluyor
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 21 Haziran 2020 #5 samet4747 dedi: nvidiadan amdye geçtim amdede bu nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada "Full Panel" yapınca oluyor. Artı 0 Eksi
samet4747 dedi: nvidiadan amdye geçtim amdede bu nasıl oluyor Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada "Full Panel" yapınca oluyor.
samet4747 Hectopat Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.853 Çözümler 3 21 Haziran 2020 #6 EgeN7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada "Full Panel" yapınca oluyor. Genişletmek için tıkla... bu eski versiyondu amdnin yeni görünümü falan değişti Artı 0 Eksi
EgeN7 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada "Full Panel" yapınca oluyor. Genişletmek için tıkla... bu eski versiyondu amdnin yeni görünümü falan değişti
EgeN7 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2017 Mesajlar 4.834 Çözümler 202 Yer Liège Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Müh. 21 Haziran 2020 #7 samet4747 dedi: bu eski versiyondu amdnin yeni görünümü falan değişti Genişletmek için tıkla... Yeni versiyon şu galiba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman GPU ölçekleme "kapalı" ve ölçekleme modu "tam ekran" olacak. Artı 0 Eksi
samet4747 dedi: bu eski versiyondu amdnin yeni görünümü falan değişti Genişletmek için tıkla... Yeni versiyon şu galiba, Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et O zaman GPU ölçekleme "kapalı" ve ölçekleme modu "tam ekran" olacak.