CS:GO bravo operasyon kasası satılır mı?

Muratgider44

Picopat
Arkadaşlar bravo kasası düştü ilk önce en fazla 30 kuruştur falan dedim fakat 480 TL falan ediyormuş.
Bunu satsam alınır mı? Bir de topluluk yasağım var onun kalkması için para yatırmam mı gerek?

Dosya Ekleri

• 1.png
    1.png
    110,7 KB · Görüntüleme: 155
  • unknown.png
    unknown.png
    204,1 KB · Görüntüleme: 166
  • unknown.png
    unknown.png
    28,8 KB · Görüntüleme: 164
Onun açmak istiyorsanız 5 dolar yatırmanız lazım ki hesabınız açılsın. 2 hafta bekleme süresi de var.
Edit: Türk lirasına göre tekabül kaç TL ediyorsa ona göre yatırın. (Bu oyun bir kere düzgün eşya vermez bana size hayırlı olsun)

Yasağın nasıl kalkacağını hatırlamıyorum fakat satmayıp da ne yapacaksınız. Son 24 saatte 153 tane satıldıysa sizinki de satılır. En ucuz fiyattan 3-4 TL ucuz yaparsanız kolay bir şekilde satabilirsiniz diye düşünüyorum. Üstteki uyarının sonunda yazan bu kısıtlamayı kaldırmak için...'e basarsanız nasıl kaldırılacağını anlatması lazım.

Yasağın nasıl kalkacağını hatırlamıyorum fakat satmayıp da ne yapacaksınız. Son 24 saatte 153 tane satıldıysa sizinki de satılır. En ucuz fiyattan 3-4 TL ucuz yaparsanız kolay bir şekilde satabilirsiniz diye düşünüyorum. Üstteki uyarının sonunda yazan bu kısıtlamayı kaldırmak için...'e basarsanız nasıl kaldırılacağını anlatması lazım.

Alınır tabii ki, satın. Hayırlı olsun şanslıymışsınız.

@Silinen üye
Sadece üzerinden 1 hafta geçmiş herhangi bir satın alım yapılması gerekiyor, 5 dolar hesabın ilk seçkin olmasıyla ilgili bir durum.

Eki Görüntüle 1313091

Onun açmak istiyorsanız 5 dolar yatırmanız lazım ki hesabınız açılsın. 2 hafta bekleme süresi de var.
Edit: Türk lirasına göre tekabül kaç TL ediyorsa ona göre yatırın. (bu oyun bir kere düzgün eşya vermez bana size hayırlı olsun)

Arkadaşlar o önemli değil oyuna 20 30 TL atsam yasak kalkıyor mu cüzdan kodu falan alsam çünkü şu an en ucuz 496TL oldu ben 450'ye koysam alınır mı o önemli.

Pazardaki grafikten daha önceki satış detaylarını inceleyebilirsiniz. Mesela bugün saat 6-7 arası 8 tane satılmış, sizinki de satılır.

Oyuna 20-30 TL atsam yasak kalkıyor mu?
Az önce attığım görsele bakarsanız eğer ''Steam cüzdanınıza bakiye ekleme, oyun, DLC ya da yazılım satın alma bu gerekliliği karşılar. Bir Steam cüzdan kodu veya hediye kartını hesabınızda etkinleştirerek Steam cüzdanınıza bakiye eklemek de ayrıca bu gerekliliği karşılamaktadır. Perakende CD anahtarı etkinleştirmeleri ve hediye satın alımları bu gerekliliği karşılamamaktadır.'' yazısını görebilirsiniz.

1645552518752.png

Herhangi bir fiyat sınırı koyulmamış, Steam cüzdanınızda para varsa 1-2 TL'ye bir oyun alabilirsiniz veya cüzdan kodu etkinleştirebilirsiniz. Ancak pazar kısıtlamasının kalkması için satın alımınızdan sonra 1 hafta beklemeniz gerekiyor.

Son düzenleme:
Satmayı veya takas isterseniz ekleyin beni.
Steam: !RekLiii

Para yüklemeniz ve harcama yapmanız gerekli. Harcamanızdan sonra iade , itiraz gibi durumlar olmaması gerekiyor. Açıklamada açıkca yazıyor aslında. Harcamanızdan 1 hafta sonra topluluk pazarını kullanabilirsiniz. (Steam mobil guard yoksa topluluk pazarını kullanmak için, ekstra bir bekletme ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Satılır mı ? Evet. Satılır. Grafiğe bakarak sipariş verilen fiyata koyarsanız satabilirsiniz. 480 TL ise hesabınıza 480 TL gelmeyecek biliyorsunuzdur, Steam komisyonu var.

İyi forumlar!

Son düzenleme:
Satmayı veya takas isterseniz ekleyin beni.
Steam: !RekLiii

Para yüklemeniz ve harcama yapmanız gerekli. Harcamanızdan sonra iade , itiraz gibi durumlar olmaması gerekiyor. Açıklamada açıkca yazıyor aslında. Harcamanızdan 1 hafta sonra topluluk pazarını kullanabilirsiniz. (Steam mobil guard yoksa topluluk pazarını kullanmak için, ekstra bir bekletme ile karşı karşıya kalabilirsiniz.)

Satılır mı ? Evet. Satılır. Grafiğe bakarak sipariş verilen fiyata koyarsanız satabilirsiniz. 480 TL ise hesabınıza 480 TL gelmeyecek biliyorsunuzdur, Steam komisyonu var.

İyi forumlar!
Takas olarak 450 tl civarı skin ya da başka bir şey düşünebilirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı