CS:GO Broken Fang yıldız kombinasyonu

Corde Lio

Kilopat
Arkadaşlar dün Broken Fang operasyonunu aldım ve 35 yıldızım vardı, ben de 25'lik T ajanlarından aldım ve 60 TL'lik skin çıktı. Pembe olan Darrly skini çok hoşuma gitmişti. Tekrar 25 verip 1 tane daha açsam aynı skin tekrar gelebilir mi? Ya da 100 yıldızı nasıl kullanmalıyım sizce? Sadece ajan alsam karlı olurum gibi geldi çünkü kasalardan hiçbir şey çıkmıyor gördüğüm kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasalardan bir şey çıkmasa bile 2 yıldız ile kasa alıp satarsanız kesin kar edersiniz. Ajan paketleri biraz riskli.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle yapsam nasıl olur ben zaten 1 tane darrly açacaktım ve açtım da altın rolexlilerden geldi 60 TL şimdi kaldı 75 yıldız ben 2'ye bölersek 38.6 danda 228TL geliyor böyle mi yapayım yoksa bir tane daha Darrly den şansımı deneyip en kötü 50 TL likten çıkardığımı varsayalım 50 TL'ye sattım 40 TL dersek ve geri kalanıyla Full 2 yıldıza kasa alıp sattım dersek 180 TL falan oluyor şansımı deneyeyim mi yoksa hiç denemeden kasa mı alayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı