CS:GO çalışıyor ama açılmıyor

asakoma

Centipat
Sa CS:GO çalışıyor ama açılmıyor. Forumdaki bütün CS. GO ile alakalı her şeye baktım halledemedim. Yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rapor paylaşır mısınız?

Rapor paylaşır mısınız?

Process Monitor ile hata raporu:

Logfile

Oyun dosyalarını doğrulayın ve Windows 10'un son sürümüne geçin. Calısan anti-virüs program varsa kapatın, ağ güvenlik duvarından CS:GO'ya izin verin.

Oyun dosyalarını doğrulayın ve Windows 10'un son sürümüne geçin. Calısan Anti-Virüs program varsa kapatın, ağ güvenlik duvarından CS:GO'ya izin verin.

Oyun dosyalarını doğruladım zaten şu anda Windows 10 son sürüm anti virüs programlarını kapattım ağ güvenlik duvarından CS:GO'ya izin verdim yine olmadı.
Eğer teamwiwer ile yardımcı olma gibi bir şansınız varsa ID sıfreyı atayım.

Sorunun kaynagını tespit etmeden TV üzerinden yapabileceğim bir işlem yok. Ekran kartı sürücünüz güncel mi? Başlangıç kodlarına herhangi bir şey yazdınız mı config dosyası da dahil? Yazdıysanız silin.

Windows sürümünüzü öğrenmek için arama cubuguna "winver" yazıp çıkan pencerenin ekran görüntüsünü atar mısınız?

Tekrar rapor alın bu arada, bu sefer bu sitelerden birine yükleyin.

Yok yazmadım Config vs.

Adsız.png

2004 sürümüne güncellememişsiniz. Bu rehbere bakarak bilgisayarınızı 2004 sürümüne güncelleyin.

Aynı raporu atmışsınız, dediğim işlemleri yaptıktan sonra yeni rapor alıp atacaktınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı