CS:GO CFG'de en önemli Rate gibi ayarlar ne olmalı?

5Messi5

Yoctopat
Bir CFG buldum ama en önemli ayarlar doğru mu bende bilmiyorum. Rate ayarları falan çok önemliymiş galiba. Bana en önemli ayarların kodunu verir misiniz kendi ayarlarım ile kıyaslayıp farklıysa değiştireceğim.

Bu arada oyunda grafikleri en düşüğe aldım ve CFG'de bu ayarlar yok bu yüzden CFG aktif edince oyundaki ayarlar değişmiyor ve hepsi en düşükte kalmaya devam ediyor onda sıkıntı yok, sorum yukarıda.

rate 786432 (CS:GO ilk yüklendiğinde bu ayar düşük olarak gelir ve oyunu saçma bir şekilde kastırır)
fps_max 800 (800 işte sorgulamamak lazım, var değeri yüksekse düşürülebilir)
fps_max_menu 60 (lobide 300-500 gibi FPS değerleri almamıza gerek yok, boşuna kartı yorar)
cl_use_opens_buy_menu 0 (E tuşu ile satın alma menüsü açılmasını engeller)
mm_dedicated_search_maxping 75-85 (Türkiye için ideal)
voice_scale 1 (Diğer oyuncuların mikrofon sesini ayarlar 0.6 - 0.7 ideal)
cl_radar_scale 0.01 (Tüm haritayı radarda görürsünüz)
cl_hud_radar_scale 999 (Radar gösterge olarak en büyük haline gelir, düşmanı kolay tespit edersiniz)
cl_radar_icon_scale_min 0.3 (Radarı büyüttük ancak radar'da çıkan noktalar büyüdü bu yüzden küçülmeli)
cl_help 0 (gereksiz yardım komutlarını kapatır)
cl_showhelp 0 (aynısı ama yazmak gerekiyor)
bind v +voicerecord (V tuşu mikrofon)
bind "shift" "+speed; r_cleardecals (Shift tuşu kanları siler)
bind mwheeldown +jump (BunnyHop yapmayı sevenler için)
bindtoggle <istediğin tuş> voice_enable (tek kaldığında kimse konuşmaması için tuş, aç/kapa)
r_dynamic 0 (silahın ve karakterin etrafından çıkan ateş efekti, silahın ucundan çıkan değil)
r_eye ile başlayan tüm kodlar "0" olarak ayarlanmalı, fps ye ufak etkileri var.

Tab tuşuna basıldığında graph göstermek:
net_graph "1"
net_graphheight "9999"
bind "TAB" "+scorenet"
alias "+scorenet" "+showscores; net_graphheight 0"
alias "-scorenet" "-showscores; net_graphheight 9999"

bind j "say Good Luck & Have Fun" (el başladığında karşı takıma centilmence bir söz yazdırır)

Aklıma gelenler bunlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı