CS GO Cheat Engine'den dolayı VAC ban

VAC ban uyarisi gibi bir sey derken? Tam olarak ne yaziyor paylasir misin?

Steam Support - Sign in Suradaki baglantiya tiklayinca ne diyor? Hesap ismini paylasmadan icerigini kopyalayabilirsin.

Ben ETS2'de kullandigin Cheat Engine'den dolayi VAC hatasi uyarisini aldigini düsünüyorum. Yasaklama oldugundan emin misin?
Ya 160 gün geçti tam hatırlamıyorum. Hani kabul et butonu geldi ya ona bastım alttaki çubuk doluyordu kara bir kutuda uyarı gibi bir şey geldi sonra tamam gibi bir şeye bastım ordaki kutu tam doldu hatta oyundan ses bile geldi sonra lobiye attı yeniden bağlan dediğimde güvenli sunuculardan uzaklaştırıldınız gibi bir şey diyordu. Ama ilk önce 30 dk lık ban yedim oyuna girmediğim için.

Verdigim baglantiya girince ne diyor?

Yasaklama hatali olmadigi sürece ister pro oyuncu ol ister amatör. Yasaklama kaldirilmaz.
Giriş yaptım hesabıma ve

Steam Desteği, VAC Yasaklarını hesabınızdan kaldıramıyor. Hile konusunda sıfır tolerans politikamız var. Yasak kaçırılan veya paylaşılan hesabın bir sonucu olsa bile. Hesabınızın güvenliğinden siz sorumlusunuz.

Diyor

@Melihh375

Orada telefon numarasindan veya aile paylasimindan dolayi yasaklama aldiniz demiyorsa, direkt oyunda ücüncü parti yazilimdan dolayi yasaklama aldiginiz anlamina geliyor. Bunun da ETS2'de kullandiginiz CE ile alakasi olmadiginin garantisini verebilirim. Ne yaptiniz bilmiyorum ama, bununla alakasi yok. Yukaridaki mesajimda da konusunu paylastim zaten.

@Melihh375

Orada telefon numarasindan veya aile paylasimindan dolayi yasaklama aldiniz demiyorsa, direkt oyunda ücüncü parti yazilimdan dolayi yasaklama aldiginiz anlamina geliyor. Bunun da ETS2'de kullandiginiz CE ile alakasi olmadiginin garantisini verebilirim. Ne yaptiniz bilmiyorum ama, bununla alakasi yok. Yukaridaki mesajimda da konusunu paylastim zaten.
Ya tamam da hiçbir zaman açmadım ce yi 482 saatim vardı cs go mda tam o zaman ce yi açtıgım zaman mı ban yerim ya

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı