serhat980
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Kamu çalışanı
Günaydın arkadaşlar dün seçkin hesap ile maç atarken profili ışıl ışıl bir Rus arkadaş "beğenileri övgüleri de maşallah üçlü rakamlarda" dust haritasında kapı sis ile kör iken beni indiriyor. Ölüm kamerasından baktığımda kapı arkasında kapalı alanda ben hareketli iken yaklaşık 3 saniye beni AWP ile o kapının arkasından hedef şaşmadan takip edip utanmadan çekinmeden headshoot ile öldürüyor. Şimdi profile girip CS:GO'yu seçip 3 satır hem İngilizce hem de Türkçe iki dilde de şikayeti olaylı olarak birebir anlattım ancak fark ettiğim hala normal hesaptaki gibi VAC ban mesajı bana gelmiyor, adamın yasaklandığı belirsiz sır gibi.
Ben biraz takıntılı biriyim şimdi bu işe yaramaz şikayetler dışında Steam Guard'a daha ileri seviyede şikayeti bildirebileceğimiz yollar var mı? Oyun videosu, mail filan saatlerce uğraşırım oyun kayıtta kırparım sorun değil sonuçta yüzlerce saatlik bir hesap onca emek ama hile hurda ile bu konuda bilgisi merakı olan var mı?
Ben biraz takıntılı biriyim şimdi bu işe yaramaz şikayetler dışında Steam Guard'a daha ileri seviyede şikayeti bildirebileceğimiz yollar var mı? Oyun videosu, mail filan saatlerce uğraşırım oyun kayıtta kırparım sorun değil sonuçta yüzlerce saatlik bir hesap onca emek ama hile hurda ile bu konuda bilgisi merakı olan var mı?