CS:GO daha iyi oynamak için yapılabilecekler

Makaleler
4
Yer
Denizli
Selamlar, CS:GO ilk çıktığı yıldan beri oynuyorum. Bir aralar DMG rütbesine çıktım. O zamanlar yoldaş rütbem ise LEM di.
Uzun zaman - yaklaşık 4-5 ay - oynamadım oyuna girdiğimde Silver 5 rütbesine atmıştı. Bugünlerde de çok oynar oldum. Günde 5-6 maç atıyorum 2-3 haftadır. Genellikle HS yeyip ölüyorum. Oyundan önce aim sitelerinde aim alıştırması yapıp oyunda aim haritalarında oynuyorum. Ardından 1-2 el silah yarışı vb. girip rekabetçi giriyorum. 2-3 hafta boyunca böyle yapmama rağmen hala rank atlayamadım. Daha iyi oynamak için neler yapabilirim? Sizler neler yapıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna hayatımı vermiş biri olarak (belki hayatım olmayabilir fakat 4 bin saatcik :),
aşamaları yazıyorum bir soru takılırsa aklına sorabilirsin;
- Sana en uygun çözünürlüğü bulmalısın bana göre en önemlisi önerim 1024x768 veya 1280x960.
- CrossHair ve WiewModel ayarlarını yapmalısın (Hem ekranın az olacak 4:3 olduğu için hem de çevreni iyi görmen gerek iyi yerde durması lazım)
- Harita bilgini geliştirmen lazım bomba yerlerini ezberle (Önersem de ben yapmadım bomba benim için zaman kaybı hasar veren bombalar hariç, genelde ben adamla aim yarışına girerdim ilk vuran kazanır ve ben supreme eloya genelde üstün geldiğim için çıktım)
- Sakin olmamısın aim antrenmaları yapmalısın önerim topluluk sunucularından FFA veya AIM gibi türleri oynarım.
- Takımını iyi seçmelisin harita yerlerini ezberlemelisin zamanı iyi kollaman gerek.
- Ve lütfen harita bakma alışkanlığı edin arkandan biri bıçakla koşar haritadan görürsün en basitinden( Kodları var büyütüp ortalayabilirsin)
- Bind kodlarını araştır.
- Ben genelde zıplayıp kaçıp oynarım çok hareket ederim ve hassasiyetim yüksektir aimim hep kasa hizasında dolaşırım, awp'de de öyleyim bhop yaparak hoplayıp vururum hep ( Şov yapma falan deme çünkü daha kolay böyle emin ol )

Rekabetçi, bireysel yeteneklerden ziyade takım oyunuyla kazanılabilir. Sen 30 vururken takımında 1 yada 2 kişi 10 vuruyorsa o maçı kazanamazsın. Sana güven verecek ve en az senin gibi oynayabilecek, 4 tane iyi takım arkadaşı seçmelisin.

1-Takım oyunu sözlü bir iletişim şart.Bir sürü takım var haritada kafasına göre dağılıyor takımın bütçesine bakmadan en pahalı silahı çekiyor saçmalık adamlar sesli sohbeti boşa yapmamış

2-Isınma birazcık antrenman yapsan çok bir şey kaybetmezsin ama 6-7kill belki de daha fazla kazanırsın

3-Başka oyuncuların ayarlarını kullanma onların ayarlarını kullanımca pro olmazsın kendi ayarlarını bul ve hem özgün ol hemde usta (daha yazcaktim isim cikti kb)

Oto pilotta oynama her hamlende bir mantık ara ve hatalarından ders çıkar, takımınla iletişimini geliştirmeye çalış, configmiş resolutionmuş bunlar seni belli bir yere kadar çıkarır ondan sonrası üstte bahsettiğim etkenlere göre belirlenir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı