IX. Corleone
Hectopat
Yani anlamadım ben Er 4'üm karşıma bol rozetli 20-30 Rütbe adamlar geliyor. Bunun bir çözümü yok mu?
Teşekkür ederim, anladım.O gördüğünüz seviye şu şekilde çalışıyor:
1'den başlayıp 40'a kadar gidiyor bu seviye. Rütbenizle alakası yok, her 40 seviye dolduğunda bir rozet kazanıyorsunuz ve tekrar 1 seviyeye düşüyorsunuz. Mesela kendimden örnek vereyim, senenin başında 40 seviye oldum ve rozeti aldım. Şu an 7-8 seviye falanım. Tekrar 40 olduğunda bir rozet daha kazanacağım.
Kendi rütbelerinle eşleşebilmek için o kalan 8 maçını kazanmalısın ya hani, işte o 8 maçını kazanana kadar sistem senin performansına, kill sayına, skoruna, asistine vb. istatistiklerine bakarak zaten rütbenle eşleştirecek. Mesela henüz açılmayan rankın nova 1 diyelim. Bir maç girdin kill dahi alamadın. Maçın ortalama rütbesi Lem-Supreme falandır. Bir sonraki maç seni ortalama rütbe Keleş-Çift Keleş olacaktır. Bu şekilde kendi rütbene kadar alçalacak veya yükseleceksin. Biraz zaman tanı yani. Her şey yoluna girerBol şans.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.