CS:GO DPI ve sensitivity ayarı

ByBossy

Megapat
Daha fazla  
Şu an ben Microsoft DPI olmayan bir mouse kullanıyorum
CS:GO oyuncusuyum, denetim masasından fare ayarlarım 11/6. Şimdi ben DPI olan bir fareye geçsem 400 DPI kullansam hassasiyeti kaç yapmam gerekir? Şu an kullandığım hassasiyet 2.1 biraz araştırdım ama net bir bilgi bulamadım, neye göre hesaplanıyor?

Bir DPI ayarlama sitesi buldum fakat hesaplayınca hassasiyeti sıfır gösteriyor, pek anlamadım açıkçası.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunun sabit bir ayarı yok, kendinize uygun ayarı kendiniz bulacaksınız.

Genellikle iyi oyuncular olabildiğince düşük kullanır. Siz de kendinize göre en düşük ayarları kullanmayı deneyin. Örneğin 2 günde bir hassasiyeti 0.1-0.2 indirin. DPI ise mümkünse 1000 altında olsun. Bu şekilde size göre en iyisini bulabilirsiniz.

Oyun içi hassasiyet ayarını düşürün. Farenin DPI ayarını artırın.
0.5 altına aldığınızda oyunda fare kasarak dönecektir. Test ederek gözlemleyin.

Sana kalmış ama profesyonel oyunculardan yola çıkarak yapıyorsan aynısını yapma değiştir kendine uygun hale getir. Bunun yanında adamlar 300-400TLlik mouse kullanıyorlar. Ucuz mouse alırsanız düşük DPI ve hassasiyette hızlı dönmeniz gerektiği için dönerken sensör algılayamayacağından takılır. Ona göre bi mouse almanız gerekir.

Kendine göre bir değer bulmalısın. Kaliteli bir mouse ve mouse pad sahibi değilsen hassasiyeti yükselt. Ben kaliteli mouse alana kadar yüksek hassasiyette oynuyordum şimdi ise 400 dpı 0.6 hassasiyetle oynuyorum. Aim maplerde kendine en uygun olan seçeneği bul.

Benim razer abus 2000 modeli var.driver dan 1750 dıp ayarı.oyın içinden 4.3 sensity raw fare ivmesi kapalı bende.Baktığımda hızı iyi geliyor ama kafaya aim koyma falan biraz zor sanki.sizce bu ayara ideal nasıl bir ayar önerirsiniz? Çok bu yüksek ayarlarım?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı