CS:GO DPI ve sensitivity ayarı

Şu an ben Microsoft DPI olmayan bir mouse kullanıyorum
CS:GO oyuncusuyum, denetim masasından fare ayarlarım 11/6. Şimdi ben DPI olan bir fareye geçsem 400 DPI kullansam hassasiyeti kaç yapmam gerekir? Şu an kullandığım hassasiyet 2.1 biraz araştırdım ama net bir bilgi bulamadım, neye göre hesaplanıyor?

Bir DPI ayarlama sitesi buldum fakat hesaplayınca hassasiyeti sıfır gösteriyor, pek anlamadım açıkçası.
Genel olarak sıkça kullanılan ve tavsiye edilenler 800 DPI 1 Sens, 400 DPI 1.5-2 Sens. Bunlara alışırsan cok daha iyi olacaktır başta zor gelse de 1 hafta sıkı bir antreman ile alışırsın. Ben bile alıştım 1200 dpi 3 sensitivity oynardım aylardır 800 DPI 1 Sens oynuyorum yakında 400 dpi 1.7-1.8 sense geçeceğim.

400 DPI 2.2 SENS ile oynuyorum. Tavsiye ederim, özellikle AWP oynuyorsan.
Genel olarak sıkça kullanılan ve tavsiye edilenler 800 DPI 1 Sens, 400 DPI 1.5-2 Sens. Bunlara alışırsan cok daha iyi olacaktır başta zor gelse de 1 hafta sıkı bir antreman ile alışırsın. Ben bile alıştım 1200 dpi 3 sensitivity oynardım aylardır 800 DPI 1 Sens oynuyorum yakında 400 dpi 1.7-1.8 sense geçeceğim.
Profesyonel oyuncular 400 DPI +2 SENS ile oynuyorum hocam, bence çok düşürme yoksa flick atmak zorlaşıyor. 2.2 tavsiye ederim sanada.

400 DPI 2.2 SENS ile oynuyorum. Tavsiye ederim, özellikle AWP oynuyorsan.

Profesyonel oyuncular 400 DPI +2 SENS ile oynuyorum hocam, bence çok düşürme yoksa flick atmak zorlaşıyor. 2.2 tavsiye ederim sanada.

Evet onlar DPI X Sensivity=800 düşünerek yapıyorlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı