CS:GO düşük elo troller

Efes633

Hectopat
Selamlar normalde 2015'den beri CS:GO oynayan birisiyim neredeyse hiç rekabetçi kasmadan. Bu aralar LoL'den sıkılmamla CS'ye geri döndüm ve operasyon bileti aldım operasyon başında. Yaklaşık 8-9 civarı Win streaktan sonra Silver 1'den 4'e çıktım (anlamadığım bir şekilde bazen oyunlarıma MG1 ve novalar geliyor muhtemelen bilet yüzünden) fakat oyunuma kırık diş özel rekabetçi açsam bile troll insanlar geliyor (AFK, flash vb.). FACEIT geçmeyi düşündüm fakat rütbem mm de zaten düşük hiç pratiksiz ve bilgisiz oynayıp hesabı çöp etmek istemiyorum. Bu ve bunun gibi olayları önlemenin bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Silver elo. 5 kişi girdiğimiz zaman kaybedeceğimiz kesin olduğunda biz de birbirimizi trollemeye başlıyoruz. FACEIT geçebilirsiniz ya da sizden yüksek arkadaşlarınızla beraber girip Silver elodan çıkabilirsiniz.
Sizin dediğiniz gibi kesin olan maçlarda bende bazen trollüyorum fakat bu adamlar maalesef ilk turdan trollemeye başlıyorlar. Bilgisayarım kaldırsa R6,Sea of Thieves geçerim arkama bakmadan ama bu piyasada imkansız gibi.
Şimdi yine bir maç daha girdim ilk turdan yine troll geldi başka biriside afk bıraktı adamı kesip ban yedim umarım bu mola işime yarar...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı