CS:GO düşük FPS değerleri

O kadar yöntem var ki yapılması gereken. Unlost’un FPS arttırma videosu var. Güç seçenekleri yüksekte mi mesela veya giriş kodları oluyor CS:GO’da. İşlemci tüm çekirdekleri kullansın, yüksek güçte çalışsın diye.

Eksik driver yok değil mi? AMD ayarından performansı seç bir de.

Anlam veremediğim şey şu Warzone, Cold War, Apex, GTA 5 gibi oyunlarda bu sorunları yaşamıyorum ama gel gör ki CS'de böyle saçma bir sorunla karşılaşıyorum anlam veremedim.

Anlam veremediğim şey şu Warzone, Cold War, Apex, GTA 5 gibi oyunlarda bu sorunları yaşamıyorum ama gel gör ki CS'de böyle saçma bir sorunla karşılaşıyorum anlam veremedim.
CS:GO FPS artması için o kadar yöntem yaptım ki. Senin sistemin aslında iyi böyle yapmaması da gerek. Bende Xeon 5440, 8GB RAM, 550Ti var. 80-120 değişiyor. Hatta bazen 140’ları görüyorum. Şu başlangıç kodları bir dene istersen.

Bir de şunu denemeni isteyeceğim. 1024*768 yap çözünürlüğü FPS'yi kontrol et bir de 1920*1080 yap FPS'yi kontrol et. İkisi de aynı FPS mi?

Radeon ayarlarından GPU ölçeklemeyi açtığımda sorun bir tık olsa da çözüldü artık 50-60'lara düşmüyorda 250'den en fazla 100'e düşüyor 768P'de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı