CS:GO düşük FPS

Shaw Dickerson

Hectopat
Makaleler
2
Aradaşlar selamlar!
Arkadaşlar CS. GO ara vermiştim, dersalerden dolayı şimdi yeniden indirdim ve almam gerektiğinde düşük FPS alıyorum. Eskiden yaptığım FPS benchmakta 1024X768'de en düşük ayarlarda 59.83 almıştım şimdi çok kötü.
CS:GO oynamazken yaptığım şeylere gelirsek:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yaptım ve zaten videodaki her şeyi eski haline döndürdüm.
Bir de overlock yaptım ilk başta MSI kumboster ile stres testi 15 dk 65 bile görmedi .(Sıcaklık) sonra değerleri Full yaptım ama onu da eski haline çevirdim. Sonra ekran kartı sürücü güncllemiştim ayarlar sıfırlandığı için onları da yaptım ama FPS aynı bir çözünüz var mı? Bir de düzgün bir şekilde OC nasıl yapabilirim?

CS:GO sürekli update alabilen ve bu updateler sonucu FPS drop ve FPS düşüklüğü ile karşı karşıya bırakılan bir oyun olduğundan ötürü bu tarz FPS sorunları yaşanabilir. Gelecek diğer updatelerde optimizasyon yapilmazsa eger sorununuz devam edebilir. Sorun elbet çözülecektir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı