CS:GO düşük FPS

Samet_29

Hectopat
Daha fazla  
Samsung'un bir SSD'sini kullanıyorum. Bilgisayar sistemim de gayet iyi, CS:GO'da 160-180 FPS alıyordum. Şu an 65 FPS vs. alıyorum. Monitörden, NVIDIA'dan ve oyundan ayarlarda yaptım ama yükseltemedim. Bilgisayarın içindeki toz birikmesinden mi olmuş olabilir deyip temizledim geri FPS yükseldi fakat aynı günün akşamı tekrar kötüleşti. FACEIT başladım ve ping ve FPS kötü. Ping ailedekei herkesin girmesinden olabilir ama FPS düşmesini anlayamadım. Sabah düzgün iken akşam 165'ten 50'ye düştü. Neden olabilir? Nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminizi yazın, ısı değerlerini kontrol edin.

Hocam FACEIT oynarken sunucuya bağlan butonuna basarak oyuna girerseniz bu sorun olabilir. Eğer IP'yi konsola yazarak giriyorsanız bilmiyorum.
Normal maçta da oluyor düşüş
Sisteminizi yazın, ısı değerlerini kontrol edin.
Amd Ryzen 7 2700x
Evga Gtx 1660 Süper
B450M-A Pro Max
HyperX 2×8 DDR4 ram
Rampage sailor kasa içinde 600w power
Amd Stok fan + 4 kasa fan
VG27VQ monitör

Isı değerlerine bakmak için görev yöneticisi yeter değil mi?
HWMonitor ile sıcaklıkları kontrol et. Sorun yoksa cristal disk ile SSD'yi, Memtest86 ile RAM'ları testten geçir.
ben pek anlayamadım sıcaklık değerleri iyi mi, yoksa bilgisayar sıcaklığı mı fazla?
@start_system

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (698).png
    Ekran Görüntüsü (698).png
    37,7 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (699).png
    Ekran Görüntüsü (699).png
    69,1 KB · Görüntüleme: 46
  • Ekran Görüntüsü (700).png
    Ekran Görüntüsü (700).png
    33,2 KB · Görüntüleme: 43
  • Ekran Görüntüsü (701).png
    Ekran Görüntüsü (701).png
    104 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı