Komedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max cheater.
Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin.
Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin.
Herneyse iyi günler siz kendi kendinize konuşuyorsunuz ayrıca sizden yardım isteyen yok skin changeri bile hile olarak tanımlayan birinden ne beklersin
T base dediğim o duvarın önü oluyor. 'Max cheater' deyip benim tepemi attırma. T base dediğim, baseden aşağı atlayınca olduğum yer. Video atabilirim, nereden peeklediğime dair.
Onun tanımlayıp tanımlamaması bir şey ifade etmiyor fakat Valve zaten bu yazılımı hile olarak tanımladığı için VAC yasaklanması veriyor. Ücretli olan öğeleri hileyle oyun dosyalarına müdahale ederek bedava kullanmış oluyorsunuz. Bu da doğal olarak hileye giriyor.
T base dediğim o duvarın önü oluyor. 'Max cheater' deyip benim tepemi attırma. T base dediğim, baseden aşağı atlayınca olduğum yer. Video atabilirim, nereden peeklediğime dair.