Ben de 13 yaşındayım ama senin gibi insanların oyun zevkini yok etmektense DM'ye saatlerimi harcayıp FACEIT oynuyorum. Ve insanların vakitlerini çalmıyorum.16 yaşındayım
Ben de 13 yaşındayım ama senin gibi insanların oyun zevkini yok etmektense DM'ye saatlerimi harcayıp FACEIT oynuyorum. Ve insanların vakitlerini çalmıyorum.16 yaşındayım
Hile kullanmadığımı kanıtlarım dostum skin changer kullandığım zaman 13 yaşındaydım ve vakit çalmıyorum sen boş konuşuyorsun skin changer kullandım dedim diye kendini ifşa ettin tarzı konuşuyorsun.Ben de 13 yaşındayım ama senin gibi insanların oyun zevkini yok etmektense DM'ye saatlerimi harcayıp FACEIT oynuyorum. Ve insanların vakitlerini çalmıyorum.
Hile kullanmadığımı kanıtlarım dostum skin changer kullandığım zaman 13 yaşındaydım ve vakit çalmıyorum sen boş konuşuyorsun skin changer kullandım dedim diye kendini ifşa ettin tarzı konuşuyorsun.
Burdan video atılmıyor galeriden atamıyorum discord verirsen yollayim dcdenO kadar video atacağına demo at istersen, inceleyelim.
Eywallah reis faceit çok sarmadı ama 4 level falandım enson herhaldeFaceit oyna bi bakalim kac level oluyorsun, cok iddialisin![]()
Discord ver atayımO kadar video atacağına demo at istersen, inceleyelim.
Burdan video atılmıyor galeriden atamıyorum discord verirsen yollayim dcden
Eywallah reis faceit çok sarmadı ama 4 level falandım enson herhalde
Discord ver atayım
2 levelmişsiniz Faceit'de.Burdan video atılmıyor galeriden atamıyorum discord verirsen yollayim dcden
Eywallah reis faceit çok sarmadı ama 4 level falandım enson herhalde
Discord ver atayım
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.