Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de 13 yaşındayım ama senin gibi insanların oyun zevkini yok etmektense DM'ye saatlerimi harcayıp FACEIT oynuyorum. Ve insanların vakitlerini çalmıyorum.
Hile kullanmadığımı kanıtlarım dostum skin changer kullandığım zaman 13 yaşındaydım ve vakit çalmıyorum sen boş konuşuyorsun skin changer kullandım dedim diye kendini ifşa ettin tarzı konuşuyorsun.

Hile kullanmadığımı kanıtlarım dostum skin changer kullandığım zaman 13 yaşındaydım ve vakit çalmıyorum sen boş konuşuyorsun skin changer kullandım dedim diye kendini ifşa ettin tarzı konuşuyorsun.

Faceit oyna bi bakalim kac level oluyorsun, cok iddialisin :D

Son düzenleme:
Konuyu uzatmaya gerek yok. Hocamızın yazdığını yapmışsanız buraya gelip konu açmanızdaki amaç nedir, ayrıca ow ban belli oyuncular tarafindan izlenir ve oylama yapilir bu oran yüksek gelmiş sonra da Steam yoneticileri bunu değerlendirip ban yemişsin. Yaşım küçüktü diye bir bahane olamaz. VAC ban açılmaz açılamaz eğer bir hata olursa kendinen kalkar itiraz da edilemez.

Screenshot_20230522-190427_Chrome.jpg

Hocamızın yazdıkları ve sizin yazdiklarinizdan çıkarımim bu iyi sosyaller, konu kapatılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı