Steam CS:GO durduk yere VAC yedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende

Komedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max Cheater 🤣
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende

Kendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.
1000 gün önce yaşanmış birşey hile bile değil ben hile falan kullanmıyorum arkadaşlarla girip rank kasıyoruz vs atıyoruz bu kadar

Komedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max cheater.

Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin. 🙂
Hahaha yanlız aim falan koymuyorum t baseden peekliyorum karşımda 1 el alamazsın konuşma bence

Komedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max cheater.

Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin. 🙂
Çift AWP'ye T tarafından peekleyip 2 mermi atabiliyorsan sorun yok hocam.

Son düzenleyen: Moderatör:

1000 gün önce yaşanmış birşey hile bile değil ben hile falan kullanmıyorum arkadaşlarla girip rank kasıyoruz vs atıyoruz bu kadar

Hahaha yanlız aim falan koymuyorum t baseden peekliyorum karşımda 1 el alamazsın konuşma bence
Evet hile kullanınca peeklersin hocam. Biliyorsun ki T Base upper mide ve double door mide kapalı. Yine söylüyorum, max cheater.

Herneyse iyi günler siz kendi kendinize konuşuyorsunuz ayrıca sizden yardım isteyen yok skin changeri bile hile olarak tanımlayan birinden ne beklersin

Karşımda 1 el alamaz mısın? Hocam arkadaşın oyun saatinizden daha çok DM'si vardır bence siz konuşmayın.

Evet hile kullanınca peeklersin hocam, biliyorsun ki T Base upper mide ve double door mide kapalı. Yine söylüyorum, Max cheater.

T base dediğim o duvarın önü oluyor. 'Max cheater' deyip benim tepemi attırma. T base dediğim, baseden aşağı atlayınca olduğum yer. Video atabilirim, nereden peeklediğime dair.

Karşımda 1 el alamaz mısın? Hocam arkadaşın oyun saatinizden daha çok DM'si vardır bence siz konuşmayın.

Gelsin kapışalım, sorun değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
hile olarak tanımlayan birinden ne beklersin.

Onun tanımlayıp tanımlamaması bir şey ifade etmiyor fakat Valve zaten bu yazılımı hile olarak tanımladığı için VAC yasaklanması veriyor. Ücretli olan öğeleri hileyle oyun dosyalarına müdahale ederek bedava kullanmış oluyorsunuz. Bu da doğal olarak hileye giriyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı