Kendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.Haaa evet o hesapta açıkçası skin changer kullanmıştım yıllar önce ozaman ban sebebi olduğunu bilmiyorduk
Kendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.Haaa evet o hesapta açıkçası skin changer kullanmıştım yıllar önce ozaman ban sebebi olduğunu bilmiyorduk
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sendeKendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sendeKomedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max Cheater![]()
1000 gün önce yaşanmış birşey hile bile değil ben hile falan kullanmıyorum arkadaşlarla girip rank kasıyoruz vs atıyoruz bu kadarKendinizi ele verdiniz. İnsanların vakitlerini çalıyorsunuz, yapmayın.
Hahaha yanlız aim falan koymuyorum t baseden peekliyorum karşımda 1 el alamazsın konuşma benceKomedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max cheater.
Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin.![]()
Çift AWP'ye T tarafından peekleyip 2 mermi atabiliyorsan sorun yok hocam.Komedi gibisiniz hocam kendi kendinizi deşifre ediyorsunuz. Max cheater.
Ayrıca vuruşlarınızda insanüstülük bir durum yok. Normal nova derecesinde vuruşlar. Aim koyabilen herkes yapabilir bu vuruşları, kendinizi çok yükseltmeyin.![]()
Evet hile kullanınca peeklersin hocam. Biliyorsun ki T Base upper mide ve double door mide kapalı. Yine söylüyorum, max cheater.Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende
1000 gün önce yaşanmış birşey hile bile değil ben hile falan kullanmıyorum arkadaşlarla girip rank kasıyoruz vs atıyoruz bu kadar
Hahaha yanlız aim falan koymuyorum t baseden peekliyorum karşımda 1 el alamazsın konuşma bence
Karşımda 1 el alamaz mısın? Hocam arkadaşın oyun saatinizden daha çok DM'si vardır bence siz konuşmayın.Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende
Skin changer kullanmıştım dedim ne demek olduğunu biliyorsundur umarım hile değil karambit falan gözüküyor sende
1000 gün önce yaşanmış birşey hile bile değil ben hile falan kullanmıyorum arkadaşlarla girip rank kasıyoruz vs atıyoruz bu kadar
Hahaha yanlız aim falan koymuyorum t baseden peekliyorum karşımda 1 el alamazsın konuşma bence
Evet hile kullanınca peeklersin hocam, biliyorsun ki T Base upper mide ve double door mide kapalı. Yine söylüyorum, Max cheater.
Karşımda 1 el alamaz mısın? Hocam arkadaşın oyun saatinizden daha çok DM'si vardır bence siz konuşmayın.
hile olarak tanımlayan birinden ne beklersin.
Cheatercım orası T-base olmuyor işteT base dediğim o duvarın önü oluyor. 'Max cheater' deyip benim tepemi attırma. T base dediğim, baseden aşağı atlayınca olduğum yer. Video atabilirim, nereden peeklediğime dair.
Gelsin kapışalım, sorun değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.