CS:GO en alt seviye ajan 9.637.55 TL

  • Konuyu başlatan bane
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 7B
Başlık garipmiş. En alt seviye ajan 9637 TL denmiş, sanırım değiştirilmiş. Sanırım en son sayfaya gitmişsiniz. Evet öyle saçma fiyat isteyenler var. Sona doğru fiyat artar biliyorsunuzdur.
Zaten arkadaş en son kısımda gördüğüm fiyat demiş. Haklısın sona doğru artar.
 
İlgi çekmek için neden böyle bir konu açıyorsun?

İlgi çekmek gibi bir amacım yok eğer ilgi çekmek isteseydim daha boş konular açabilirdim işte sevgilimimden ayrıldım intihar edcem işte kavgaya yarın döner bıçağı ile gideceğim diye bir sürü konular açabilirdim zaten sosyalde geçirdiğim zamanı toplasan anca 7 hadi maksimum 7.30 saat eder bulduğum bir şeyi paylaşmak istedim.

Boş post diyebiliriz...

Yani amacım size bunu göstermek yardım istemiyorum veya bir şeyler öğretmiyorum sadece komik bulduğum birşeyi size attım.
 
Arkadaşlar merhaba indirimlerde 1 2 tane oyun aldım bir de CS ajanı alayım dedim (madem yeni laptop aldıim bir CS ajanı iyi gider :D)
Ve en son kısımda gördüğüm fiyat beni şaşırtı bayağı, hatta alın bakın.

Eki Görüntüle 721116
Steam pazarında bir eșya alırken steam 1. Sayfanın en üstünde en ucuza satılan eșyalar görülür.ama siz csgo itemlerini en fazla 15000tl civarı bir fiyata satabilirsin. Bazı insanlar trollemek amaçlı böyle șeyler yapıyor.ama eğer ucuz bir fiyata satarsanız sattığınız eșya en üstte gözükür.
 
Gençler olayı anlatıyorum. Adamlar böyle koyuyor ki. Siz oraya mesela 114.50'lik itemi alıcaksınız. Sipariş vericeksiniz. 113.50 yerine 1135.00 veriyorsunuz. Yanlışlıkla. Eee bu adamınkine atıyor sizi otomatik olarak. 1135TL alıyor yani 10 katı. Anlamışsınızdır inşallah en iyi cevap ekleyebilirsiniz.
 

Geri
Yukarı