Yukapian
Kilopat
- Makaleler
- 3
Çıkar mı bir enayi dersin?
1 Euro'ya karambit satılmıştı zamanında 2030 yılına kadar beklerseniz belki çıkar.
Çıkar mı bir enayi dersin?
Level 8 im hocam ayda 50 win zar zor alıyorum.Ayda 235 win alırsan veriyolar diye biliyorum 1 tane bıçak.
Bıçak 3000 tl ise, zaten 2500 tlden sipariş veren binlerce alıcı var nasıl olacak o hocam .)Tek yol Steam üzerinde 1500'TL'ye sipariş vermek.
Bıçak 3000 TL ise, zaten 2500 TL'den sipariş veren binlerce alıcı var nasıl olacak o hocam.)
O zaman ya biraz daha biriktireceksiniz ya da o paraya shadow daggers safari mesh gibi bir şeyler alacaksınız hocam. Bazı sitelerde indirimli epey ucuz satanlar oluyor.Level 8 im hocam ayda 50 win zar zor alıyorum.
800 TL indirimle almak mümkün ama, en yüksek teklif öncelikli alıcıdır 1900 teklif veren varsa ona gider.Ben 2000'TL'lik eldiveni 1200'TL'ye aldım. En düşük siparişi de 1600'TL'ydi.
800 TL indirimle almak mümkün ama, en yüksek teklif öncelikli alıcıdır 1900 teklif veren varsa ona gider.
İşte en fazla teklif verene gitmiş gene, sadece 3 cent ödemiş.Hocam o zaman bu bıçak nasıl alındı?
Eki Görüntüle 1808347
Şu an pazarda bulunmadığı için görülemiyor ama bir videodan kırptım.
Bıçak kelebek fade stattrak factory New.
İşte en fazla teklif verene gitmiş gene, sadece 3 cent ödemiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.