IX. Corleone
Hectopat
Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Satın.Anahtarları 50TL.Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Anahtar satın alıp açmayın. Zarara girersiniz, açtığınızda şansınıza göre düşebilir ama %99 ihtimalle 0.50 kuruşluk şey çıkıyor. Satın hocam karlı.Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Sat. Anahtarlar 40 TL civarında.Daha bugün prime aldım, sanırım maç sonlarında kasa düşme ihtimalleri oluyormuş. Düşerse ne yapayım? Anahtarları ucuz mu? Açayım mı? Satayım mı?
Bende Revolution ve Dreams & Nightmares kasaları var, satayım mı bekleteyim mi?Bence açma işine hiç girişmeyin. Kumar oynamakla aynı şey. Haram vesaire laflarına hiç girişmeyeceğim. Şöyle ki eğer kasa açtığınız zaman sizi üzmüyorsa 45₺ verip açmak, tabii ki açabilirsiniz. Ama eğer 45₺ verdikten sonra pişman olacaksanız bence hiç açmayın. Hangi kasa olduğuna bağlı olarak satılıp satılmayacağı, bekletilip bekletilmeyeceğine bakılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.