CS:GO envanterim nasıl?

https://steamcommunity.com/id/YEYIL/ hesabım bu. Sizce CS:GO envanteri nasıl? Çıkan kasaları satarak dizdim.
Eğer oyunu çok seviyorsan ve sürekli oynayacaksan envanterini geliştirebilirsin böyle iç açıcı gözükmüyor özellikle Deagle, Ak, Famas, Galil Ar vs. İnternetten bütçeye göre envanter toplayan insanların videolarını izleyebilirsin düşük bütçede de bir şeyler yapabilirsin ama böyle güzel gözükmüyor şahsi görüşüm.

Hocam para yatırmadan dediğinizi görmedim o zaman bol şans :D

Kasa çıktıiça satarak dizeceğim her seferde Max 11 12 TL'lik kasa çıkacak yani.

Hocam renkler çok soluk biraz daha renklendirin.
Envanterime bakabilirsin.

Bütçem kısıtlı dediğim gibi kutu düştükçe envanteri dizeceğim ilk hedefim her silaha en az 1 skin sonra daha pahali ve guzel glock USP ak M4 skinleri alacağım.

@Yeyil anlıyorum da pek iç açıcı bir envanter gibi gözükmüyor.

Kısa vadede öyle evet ama M4 aldiktan sonra kasadan gelen parayi tek skine harcayacağım ak yi güzel bir skin yapacağım.

Kasa çıktıiça satarak dizeceğim her seferde Max 11 12 TL'lik kasa çıkacak yani.

Bütçem kısıtlı dediğim gibi kutu düştükçe envanteri dizeceğim ilk hedefim her silaha en az 1 skin sonra daha pahali ve guzel glock USP ak M4 skinleri alacağım.

Bence hepsini sat bir tane renkli skin al. Keleşten başla. Ayrıca para kasmak istiyorsan faceit geç. Premium al 45 liraya 1 ay boyunca 85 win alırsan eğer 400-500 lira para alabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı