CS:GO envanterim nasıl?

Yakında operasyon gelecek 300-400 TL arası bir fiyat olur diye düşünüyorum. En kötü kutularını satsan 2-3 kat kar edersin. Bekletsen daha çok kar edersin. Operasyon için para ayırmaya bak.

Reis oyundan bahsetmiyorum ben. FACEIT Premium CS:GO'da seçkin olmayan var mı?

Oynamaya çok vaktim olmadığı için ben hala almadım ileride belki alırım ancak gereksiz geliyor bir tık zaten 21. seviyeye geldiğinde ufak bir hile koruması oluyor.

Yakında operasyon gelecek 300-400 TL arası bir fiyat olur diye düşünüyorum. En kötü kutularını satsan 2-3 kat kar edersin. Bekletsen daha çok kar edersin. Operasyon için para ayırmaya bak.

En son operasyon 100-200 TL arası bir şeydi 500 TL olabilir.

Evet bir şekilde çıkabilir mi acaba hesaptan o kasalar merak etmiyorum hesap 2015 tarihli mi ne zaten velettik açtığımızda.

Hocam bi söylent vardı VAC yemiş hesaptaki itemler bir sene sonra geri çekilebiliyor diye de ne kadar doğrudur bilemem bi dene istersen.

Hocam bir söylent vardı VAC yemiş hesaptaki itemler bir sene sonra geri çekilebiliyor diye de ne kadar doğrudur bilemem bir dene istersen.

Hesabı geri alabilirsem deneyeceğim hocam o itemleri çekebilirsem köşeyi dönerim vallahi :Dyaklaşık 300 tllik eldiven kasası var.

Oynamaya çok vaktim olmadığı için ben hala almadım ileride belki alırım ancak gereksiz geliyor bir tık zaten 21. seviyeye geldiğinde ufak bir hile koruması oluyor.

En son operasyon 100-200 TL arası bir şeydi 500 TL olabilir.
20 dolar diye hatırlıyorum. O şekilde olursa 400 TL yakın bir fiyata gelmiş oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı