Steam CS:GO envanterindeki itemler bir anda kayboldu

İlk öncellikle geçmiş olsun. Bilgisayarınızda virüs olup olmadığını kontrol edin.

Steam hesabınızda herhangi bir siteye girdiniz mi?

Hocam sizin 100TL'ye ürün aldığınız arkadaşında hesabı çalınmış sanırım. İlgili konuyu donanım arşivi forumda açmış

Hocam bu sabah bana da aynı kişi tarafından yapıldı bu işlem, CS skinlerim satıldı, satılan parayla değeri 15 kuruş olan DotA eldiveni alınmış. Bende de guard vardı, çok çok önce Idle Master kullanmıştım ama kullanmayanlara da yapılmış nasıl oluyor anlamadım, int kafede sadece Valorant oynarım, Steam hesabıma girmezdim.

Bende dünden beri bunu düşünüyorum steamde CS Go skini almıştım 1-2 tane onlarda kaybolmuş

Ama pazar geçmişinde sadece en son satın aldığım skin gözüküyor biri tarafından e posta falanda gelmemiş ama envantere girdiğimde bişey gözükmüyor
Bende dünden beri bunu düşünüyorum steamde CS Go skini almıştım 1-2 tane onlarda kaybolmuş

İlk öncellikle geçmiş olsun. Bilgisayarınızda virüs olup olmadığını kontrol edin.

La onat tesadüfe bak demek ki sadece benim değil, herkesin itemleri kaybolmuş.
ama bende satın alma veya takas geçmişi de yok hesaba kimse giremez zaten

Son düzenleme:
La onat tesadüfe bak demek ki sadece benim değil, herkesin itemleri kaybolmuş.
Ama bende satın alma veya takas geçmişi de yok hesaba kimse giremez zaten.

Hesaba kimse giremez demeyin, çünkü guarda bile yakalanmadan girilmiş hesaba.

Hesaba kimse giremez demeyin, çünkü guarda bile yakalanmadan girilmiş hesaba.
4 senenedir hesabı kullanmıyorum hocam (bilgisayarım yok zaten) , hesapta sadece cs var . birkaç gün önce eray yayındayken ona takas teklifi gönderdim yayında kasa topluyordu . ben de ondan 2 3 tane bıçak istedim gevezelik yaptım açıkçası. sonra teklifi iptal ettim ama itemler kayboldu , takas geçmişi yok , satın alma geçmişi yok . itemler hesapta duruyor yani pek bir şey de yok zaten boş hesap,
girdiğim link de normaldi zaten yayından aldım , steam üzerinden yaptım teklifi de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…